16 Ağustos 2014 Cumartesi

18-24 AĞUSTOS 2014 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI.






KOÇ:Bu hafta  etkili enerji aşk evinde oluşacaktır. Aşk evin de İletişim bir hayli yoğun geçecek.Bu yoğun enerji  yeni arkadaşlıklar oluşmasına sebep olabilir.Sağlıkla ilgili meselelere de ağırlık vermelisin.23 Ağustos tarihinde güneş Başak burcunda seyrine başlıyor, çalışma hayatıyla ilgili alanda etkilidir.


BOĞA:Bu hafta ilk etkili enerji, aile sınırları ve aşk hayatı içerisinde önem arz eden, Merkür Aslan burcu geçişidir.Bu geçiş esnasında aile içerisinde merkez olmanıza ve kendi fikirlerini kabul ettirmen kolaylaşacaktır.Yaşanılan ilişki, aşkta aranan kıstaslar gözden geçirilmeli ve bir problem varsa 20-Ağustos da konuşulması çok uygun olacaktır.


İKİZLER:Ailevi konularda ve evle ilgili meselelerde analizin yapacağınız bir hafta olacak.Detaylara bakıp bütüne ulaşabilirsin.Sağlık konusunda çok fazla endişeli ve kuruntulu olabilirsin.23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. O da sende rahatlama  ve huzur getirecektir.



YENGEÇ:15 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlıyor. Merkür bu alanda son derece kuvvetli ve etkilidir. Yeni iş girişimleri düşünülebilir,23 Ağustos tarihinde, güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Çevresel ilişkiler anlamında bir takım şeylerin gözden geçirilmesini sağlar. Enerjimizi bütünüyle iş ve düzeltme konularına ayırmalısın.



ASLAN:Bu hafta  mali konuları gözden geçirme anlamında etkili olacak Merkür Başak burcu seyri başlayacaktır. Bu dönemde mali ve işle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bütçe konusunda bir hesap kitap haftası olacaktır senin için.Dış faktörler ve şartlar üzerinde daha hakim olduğu bir hafta olacaktır.



BAŞAK:Bu hafta ilişkilerin geri planda kalacak.15 Ağustos tarihinde yöneticiniz burcunuzda seyrine başlıyor. Merkür'ün ilerleyişi ile, istenenler kafada oturtulmuş olacaktır. Yeni girişimleri işaret eder. Bu dönemde kendimizi çok daha iyi hissedip işleri düzenleyebilir, projeler sunabiliriz. Kişisel anlamda her türlü konunun merkez noktaya alınması ve bir analiz süreci var bu hafta.




TERAZİ:Bu hafta sağlık sorunlarını halletmek, yarım kalmış projeleri bitirmek, işle ilgili kriterleri gözden geçirmek ve analizde bulunmak yönünde kıymetli bir haftadır.Bu hafta geri planda yapılacak işleri ele alma yönünde önemlidir.  Yeni ortamlarda boy göstermek isteyebilirsin.Sosyal hayatında hareketlenme olacaktır.




AKREP:Bu hafta kontrolü ve gücü yeniden kazanma, işleri titizlikle analiz etme, varılacak noktayı analiz ederek girişimlerde bulunma yönünde olumlu dönüşleri olacaktır. Ele alınan konularda canlanma olacaktır, artık ne yapılması gerektiği bilinir bir duruma gelecektir.Bu yeni haftanın özelliği, 2 yıldır olgunlaşma anlamında geçilen sınavdan sonra, yeni bir sayfanın açılışını gösteriyor.




YAY:Bu hafta Projelerin, planların ve başkalarıyla olan temasların yoğunluğu .kendini gösterebilir. İlişkisi olmayanlar açısından yeni bir tanışmayı da gündeme getiriyor. Farklı, oldukça ışıltılı, duruşuyla ilgi uyandıran birinin hayatına girmesi mümkün.Yeni hafta İdeallerini kolaylıkla gerçekleştirebileceğin bir hafta olacaktır.




OĞLAK:Bu hafta . Özel yaşamınızda Bekar Oğlak’lar, Duygusal hayatınızda gerçekçi davranmanız ve dürüst olmanız sağlam temeller üzerine kurulacak bir beraberliğin AŞK kapısını aralayabilir İşçi arı gibi çalışacak, kendinizi öne sürerek bilgi ve tecrübeleri ortaya koyacaksınız. Akılcı bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz.



KOVA:Eğer ilişkinde bir sorun varsa,bunu çözeceksin ve partnerini  merkeze oturtmak isteyeceksin.Partnerinin sıcak yaklaşımları, kendini ifade etmesi çok etkili olacaktır.Bu hafta borçlar, alacaklar, iş ortaklıkları gibi konular gözden geçirilmeli, ilişkilerin ve değerlerin ele alınmasında fayda olacaktı.




BALIK: Geçmişte yaşadıklarının etkisinden bu hafta kurtuluyorsun.Rahat davranmayı bir türlü beceremeyen Balıkları bu haftayı çok huzurlu geçirecekler.Hayallerin öylesine tetiklenecek ki ilhama açık bir dönem olacak.Cesur olun,hareketsiz kalma atak olmayı bu hafta programına al.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder