24 Ağustos 2014 Pazar

MARS SATÜRN KAVUŞUMU BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?.. VE HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Mars Satürn Kavuşumu Bizi Nasıl Etkileyecek?


İlişkiler Zedelenebilir, Dikkat!


24 Ağustos 2014 günü.Astronomik olarak Satürn ve Mars,  kavuşumdadır ve bu durum çok ender olacak bir gökyüzü işaretidir!.Mars ve Satürn gibi iki problemli gezegenin ilişkilerde problemlere, uyuşmazlıklara işaret etmektedir.Bu durum ilişkilerde ani kopuşlar, beklenmedik ve sıra dışı durumlara işaret ediyor.Satürn ve Mars kavuşumu en çok Akrep burçlarını etlileyecek


Mars ve Satürn Kavuşumunun olumlu etkileri..

Mars-Satürn kavuşumu ilişkilerimizde aksayan yönleri keşfetmemize, kanayan yaramızın farkında olmamıza,hangi alanlarda ortaya çıktığını fark etmemize imkan sağlıyor. yeni bakış açıları geliştirebilir, farklı çözümler üretebiliriz. Dengesizliğe sebep olan bazı durumlarda sabır göstererek kaçınabiliriz.Hangi alanlarda daha fazla mücadele etmemiz, odaklanmamız gerektiğini anlayabiliriz. 




KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Özel, ikili ilişkilere odaklanmak gereken çok önemli bir döneme geçiş yapmaktasınız.Yanlış anlaşılmaları ve tartışmaları tetikleyebilir..Mesleğinizle ilgili  ortaklıklar ve ortaklaşa projelerde de rekabetin dozunu iyi ayarlamalısınız.Gökyüzü bu sert etkileşimin enerjisi ile maddi gecikmelere ve sorunlara sebep olabilir. İçinizde öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.Küçük sebepler büyük meselelere dönüşebilir.Ani kararlar vermemeye özen gösterin.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:Satürn ve Mars ile etkileşimi,özel hayatınızda partnerinizin baskıcı davranışları sizi zor duruma sokabilir.Sabırlı davranmalısınız.Birkaç günlük süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Bu hafta beklentilerinizi azaltırsanız,mutluluğu bulabilirsiniz. Anlayacağınız, sizi zorlu bir hafta bekliyor ama  ödülünüzün de büyük olacağını unutmamalısınız.Zodyak burçları içinde dayanıklılığınız ile tanınırsınız.Ancak,en güçlünün Akrep olduğu düşünülür ve bu tamamen yanlıştır. 



 İKİZLER VE YÜKSELENİ İKİZLER:Bu hafta Satürn ve Mars ile etkileşimi iş hayatınızda yüksek konumundaki kişilerle sıkıntılar yaşamanıza sebep olabilir. iyi odaklandığında yaratıcı becerilerin ortaya çıkabilir.Fikirlerinizi mümkün olduğunca çevrenizde paylaşmamaya çalışın.Aşk  konularında daha olgun ve sabırlı olmalısın. Hafta 
sonuna doğru Kariyerinizde yoğun çabalarınızın 

karşılığını alabilirsiniz. Özel yaşamınızda gemileri hemen yakmayın ..Üzülen siz olursunuz.



YENGEÇ VE YÜKSELENİ YENGEÇ:Bu hafta ailevi ve yerleşimle ilgili konularda sabırlı olmakta fayda var.Dengenin bozulmaması açısından bazı olayları görmezden gelmelisiniz.Ailevi alanda sorumluluklarınız artabilir.Satürn ve Mars ile etkileşimi ile ruhsal anlamda çok alıngan,endişeli,ürkek tavırlar içerisinde olabilirsiniz.Harcamalara dikkat !



ASLAN VE YÜKSELENİ ASLAN:Satürn ve Mars ile etkileşimi sorumluluklarınızın artmasına sebep olabilir.Aile,komşular,yakınlarınızla ilgili bazı sözlerinize,tavırlarınıza dikkat etmelisiniz.Yolculuk düşünüyorsanız temkinli olmanızda fayda var.Size zorluk yaşatan insanları tekrar hayatınıza almayı düşünebilirsiniz.İyi düşüneniz de fayda var.Bu birleşim kafanızın karışmasına ve dengeli karar verebilme yetiniz'in kaybolmasına sebep olabilir.



.BAŞAK VE YÜKSELENİ BAŞAK:Bu hafta Satürn ve Mars kavuşumu ile   parasal konularda dikkati elden bırakmamak,gereksiz harcamalar yapmamak,endişelerden uzak durmalısınız.Akrabalarla ilgili konularda gerginlik yaşayabilirsiniz,ancak arayı bulmak yine size düşecektir.Yapıcı bir tutum içinde olmalısınız.Fevri davranışlardan uzak durmalısınız.Akılcı ve mantıklı davranmanız gereken bir döneme girmiş bulunuyorsunuz..



TERAZİ VE YÜKSELENİ TERAZİ:Satürn ve Mars ile etkileşimi ile sahip olduğunuz gücünüzü,dengenizi bulacaksınız.Dengeli ve ayaklarınız yere sağlam basarak,her adımınızı hesaplayarak hareket ederseniz projelerinizi başarıyla hayata geçirme şansını yakalayacaksınız.Bu hafta gerçekçi bir şekilde kendinizle yüzleşmeli ve kendinizi farkına varmalısınız.Elinizi taşın altına koymanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.


AKREP VE YÜKSELENİ AKREP:Satürn ve Mars kavuşumu en çok sizi  etlileyecek.Bazı Akrepler sıkıntılı bir dönemden geçiyor,bu sıkıntıların çoğalmaması için biraz daha sağduyu ile hareket ederseniz sıkıntılarınıza yenilerini eklememiş olursunuz.İçe çekilmek,kendi iç bilgeliğinizden faydalanmak size çok iyi gelecektir.Haftanın ilk günlerinde sağlığınıza dikkat!


YAY VE YÜKSELENİ YAY:Satürn ve Mars kavuşumu gizli 

Kalmış bazı olaylarla yüzleşmenizi 

desteliyebilir.Hakkınızda 

yalan yanlış söylemler ortaya çıkabilir ve canınızın 
sıkılmasına sebebiyet verebilir.Zarar getirecek ve gereksiz endişeye sebep olacak kişilerden uzak durmakta fayda var.oSn derece sakin olmalı ve özel yaşamınızı ortaya dökmemelisiniz.Sağlığınıza da dikkate almanız gereken bir dönemdesiniz.



OĞLAK VE YÜKSELENİ OĞLAK:Satürn ve Mars kavuşumu hayatınızda köklü değişimlere sebep olacaktır.Bu değişim sizde var olan bazı karakteristik özelliklerinizin kaybolmasına sebep olabilir. (inatçılık,dik başlılık,sert tutumlar)..Bu hafta  yakınınızdan gelecek bazı hukuksal sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Kaybetmek ve zarara uğramamak için bu hukuki sorunu fazlasıyla dikkate almalısınız.Maddi çıkarlar için oynanan oyunlarla karşılaşabilirsiniz ve bu oyunlara karşı  çok sabırlı ve temkinli olmanızda fayda var.




KOVA VE YÜKSELENİ KOVA:Satürn ve Mars kavuşumu,özel hayatınızda sizin sabrınızı sınava tabi tutabilir.Bu durum sizde oral bozukluğuna ve  güç kaybına sebep olabilir.Zoru başarmalı ve iç sesinizi dinleyerek hareket etmelisiniz.Haftanın ilk bir kaç günü ailevi konularda yaşanan gerginlik artabilir.Hafta sonuna doğru olaylar sakinleşecektir.İnançlar ve değer yargılarıyla ilgili konularda olgunluk göstermek size düşüyor.Hukuksal konularda sabırlı ve temkinli olmalısınız. Israrlarınız, yanlış anlaşılmaları ve tartışmaları tetikleyebilir.




BALIK VE YÜKSELENİ BALIK:Bu hafta  Satürn ve Mars kavuşumu aklınıza geleni size söyletebilir.Bu sebeple düşünerek konuşmanızda fayda var,yoksa söyledikleriniz başınıza dert olabilir.İş hayatınızda büyük gelişmeler yaşayabilirsiniz.Ancak dikkatli olmalı ve duygularınızı iş hayatınıza karıştırmamalısınız.Başkalarından beklentiler, alacaklar, destekler konusunda sabırlı ve sakin olmanız gerekiyor.Aksi halde hukuksal sorunlarla karşılaşabilirsiniz.



Mars-Satürn kavuşumunun bilgeleştirici, bize çok şeyler öğreten, bizi biraz yorsa da geliştiren sonuçlar ortaya çıkaracağı bu sürecin hepimiz açısından mutluluğa vesile olması dileğiyle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder