14 Ağustos 2014 Perşembe

KOÇ BURCUNUN TAROT KARTI....

  • KOÇ BURCUNUN TAROT KARTI....

  • Aşk hayatı: Azize, ikili ilişkilere, anlayışı, ruh kardeşliğini, manevi yakınlığı, dostluğu ve yardımseverliği getirir. Karşımızdaki kişilere anlayışla yaklaşırız. Bazen de bilgece bir derinlikle, ilişkilerimize yeni bir boyut katarız. Eğer yalnız yaşıyorsak, buna da anlayışla yaklaşır ve sabırla olumlu gelişmelerin ortaya çıkmasını bekleriz. 

  • Bilinçlenme düzeyi: İçsel sesimizin ön plana çıktığı bir döneme işaret eder. Bu arada bilinmeyenlere ulaşmak ve onları çözmek merakına kapılmamız da mümkündür. Böylesi süreçlerde aklı devreye sokmak gerekebilir, ama bunu çok dikkatli ve Azizenin konsantrasyonunu bozmadan yapmak gerekir.

  • İş hayatında: Azize, çalışma hayatında sabrı, çalışkanlığı ve içtenliği simgeler. İşimize istek ve coşku ile sarıldığımızı, görevlerimizi eksiksizce yerine getirdiğimizi gösterir. Anlayışlı bir tavrımız vardır, bize güvenirler. Vermeye ve iyileştirmeye hazır olmamız, diğer kişilerin bizi olumlu şekilde değerlendirmelerine yol açar. Ama dikkatimiz ve titizliğimiz, bizi bazen kaprisli ve çekilmez bir kişi haline getirebilir.
  • Fotoğraf: KOÇ BURCUNUN TAROT KARTI....

Aşk hayatı: Azize, ikili ilişkilere, anlayışı, ruh kardeşliğini, manevi yakınlığı, dostluğu ve yardımseverliği getirir. Karşımızdaki kişilere anlayışla yaklaşırız. Bazen de bilgece bir derinlikle, ilişkilerimize yeni bir boyut katarız. Eğer yalnız yaşıyorsak, buna da anlayışla yaklaşır ve sabırla olumlu gelişmelerin ortaya çıkmasını bekleriz. 

Bilinçlenme düzeyi: İçsel sesimizin ön plana çıktığı bir döneme işaret eder. Bu arada bilinmeyenlere ulaşmak ve onları çözmek merakına kapılmamız da mümkündür. Böylesi süreçlerde aklı devreye sokmak gerekebilir, ama bunu çok dikkatli ve Azizenin konsantrasyonunu bozmadan yapmak gerekir.

İş hayatında: Azize, çalışma hayatında sabrı, çalışkanlığı ve içtenliği simgeler. İşimize istek ve coşku ile sarıldığımızı, görevlerimizi eksiksizce yerine getirdiğimizi gösterir. Anlayışlı bir tavrımız vardır, bize güvenirler. Vermeye ve iyileştirmeye hazır olmamız, diğer kişilerin bizi olumlu şekilde değerlendirmelerine yol açar. Ama dikkatimiz ve titizliğimiz, bizi bazen kaprisli ve çekilmez bir kişi haline getirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder