8 Ağustos 2013 Perşembe

10-).ÖNERİ İLE BEYNİNİZİ ÇALIŞTIRIN VE TÜM İSTEKLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN.




SAĞLIKLI İŞLEYEN BEYİN SAĞLIKLI VÜCUTTA BULUNUR


1-) Beyin ve beden bir bütün olduğundan,öncelikle bedenimizi sağlıklı tutmalıyız.Vücudumuzdaki hareket beynimizde hareketlilik oluşturur.Beynimiz açık havada,ayakta ve yürürken çok daha iyi çalışır.

2-) Algılarımızı güçlendirmemiz için günde 8-10 bardak su içmemiz gerekiyor.(beynimizin %80 sudan oluşur).Böylelikle beynimizin algı kalitesini yükseltmiş oluruz.

3-) Zihinsel alışkanlıklarınızı değiştirin: sağ elinizi kullanıyorsanız sol elinizi kullanmaya çalışın.Bu alışkanlığımızı değiştirmemiz beynimizin daha iyi çalışmasını sağlayacaktır.Alışkanlıklar beyni yavaşlatır.



4-)Beynimizi geliştirmeliyiz,aynı insanlarla aynı konuları konuşmak,televizyonda aynı programları seyretmek,beynimizi yavaşlatır.Beyninizin sınırlarını zorlayarak beynimizin daha iyi çalışmasını sağlarsınız.

5-) Beyninize ne ekerseniz onu alırsınız.Bu nedenle beynimize güzel ve pozitif düşünceler ekmeli ve bu şekilde onu beslemeliyiz.Kötü düşünceleri beynimize sokmamalıyız.



6-) Kararsız kalmamalısınız. Beyin kararsız kaldığında sizi yanlış yönlendirir ve tüm olumsuzlukları size mıknatıs gibi çeker.Olumlu düşünelim 


7-) Aklınız tek bir noktaya takılmamalı.Hayal kurarak bu noktadan uzaklaşabilirsiniz.Akıl takıldığı anda beyni kilitler,

8-)Bir süreliğine televizyon.radyo ve internetten uzak durun.Bu iletişim araçların aşırı kullanılması beyni durduruyor ve odaklanma problemi yaratıyor.

9-) İnsanlarla bir araya gelin.Onları beyninizle sevin.Aşık olun.Kısaca duygularınızı harekete geçirin.Bu tür davranışlar beyninizi besler.


10-) Beynimize farklı çalışmayı öğretmeli alışkanlıklarımızı ve bilgilerimizi yenilemeliyiz.Nasıl bir inanç yüklerseniz,beyniniz o şekilde çalışır.



10-) Maddeyi gerçekleştirdikten sonra,aklınızdan geçirdiğiniz herşey gerçekleşir.Önemli olan sizin istemeniz.Siz ne isterseniz beyniniz size onu yaşatır.



















































































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder