11 Ağustos 2013 Pazar

BURÇLARDAKİ AYRILIK BELİRTİLERİ.

HİÇ KİMSE BEKLENMEDİK BİR AYRILIK YAŞAMAZ.AYRILIĞINDA BELİRTİLERİ VARDIR.BU BELİRTİLERİN BİRKAÇINI YAŞIYORSANIZ,İLİŞKİNİZ AYRILIK SİNYALLERİ VERİYOR DEMEKTİR.



                                       (ŞİKAYET EDER)

KOÇ: Hareketli halleri kaybolmaya başlar.Sizden eski ilgiyi beklemez ve etrafıyla fazla ilgilenmeye başlar.Her hareketi ile mesaj vermeye başlar ve fırsat buldukça sizi yargılamaya başlar.
                              
                        (İLGİSİ AZALIR)

BOĞA: Sizi sorgulamayı bırakır.Kıskanç halleri kaybolmaya başlar ve sizi daha az merak etmeye başlar.Duygularının tamamen bittiği anda,dürüst davranır, bitirme kararı alır ve bunu sizinle açıkça paylaşır.(Çok kolay ayrılabilen bir burç değildir.)


                      (EĞLENCELİ HALİ KAYBOLUR)

İKİZLER:Sizi her halinizle seven kişi gider,yerine görünüşünüzden şikayet eden biri gelir.Sizin aklınızı sorgular ve kıyaslamalarla canınızı sıkmaya başlar.Artık o eğlenceli insan kaybolmuştur.


                      (ALINGANLIĞI ARTAR)

YENGEÇ: Evine olan bağlılığı ve ilgisi azalır.Bekar arkadaşları ile daha fazla vakit geçirmeye başlar.Her şeyden şikayet eder ve tatminsizlik yaşar .Mızmızlaşır .Yalnızlıktan çok korkar.


                       (KAÇIŞLAR ARTAR)

ASLAN: Sizinle sohbeti azalır ve sesinize bile duymaya tahammülü kalmadığını ifade etmeye çalışır.Kabalaşabilir ve sizi toplum içerisinde eleştirmeye başlayabilir.Aslan burcu ayrılık sinyallerini fazlasıyla belli eder.Yeni av peşinde koşmaya başlar.


                       (DUYARSIZLAŞIR)

BAŞAK: Başak burcu kafasına koyduğunu yapan bir burçtur.Bu kararı alana kadar sizinle mücadele verecektir.Ancak kararını verdiği anda onu bu kararından kimse döndüremez. Taktik ve plan bilmez.Haykırarak ayrılık kararını sizin yüzünüze söyler.

                           
                     (CANINIZI YAKAR)

TERAZİ: Uyumlu halleri sona erer ve kuralcı lan Terazi size daha fazla kurallar koymaya başlar.Sizi yıldırmaya çalışır.İlişkiyi bitirirken de canınızı yakma planları yapabilir.


                    (SOĞUKLAŞIR)

AKREP: Eğer bir Akrep soğuk davranmaya başladıysa,o ilişki bitmiş demektir.Artık size tahammül göstermez.Kahkaha atan kişi gider yerine somurtkan bir kişi gelir.Bu şekilde size ayrılık sinyalleri verir.


                    (SUÇLAMALARI ARTAR)


YAY: Canınızı fazlasıyla sıkmaya başlar.Sözünde durmamaları artar ve bunu özellikle yapmaya çalışır.Hakarete varacak sözler bile kullanabilir.Ayrılırken Yay burcu fazlasıyla kabalaşabilir.


                  (VİCDAN AZABI ÇEKER)

OĞLAK: Oğlak burcu aşkına çok bağlı bir burçtur.Bu nedenle ayrılık kararı alırken çok vicdan azabı çeker ve bunu size her sözüyle belli eder.Ancak en sonunda bunu size çok dokunaklı ve kendini haklı gösterecek sebeplerle kibarca açıklar.

                  (TİYATRO YAPMAYA ÇALIŞIR)

KOVA: Kova burcu ayrılık kararı aldığı zaman,dünyanın en komik insanı haline gelir.Sizi kırmaktan çekindiği için farklı rollere bürünür ve çok komik bir hal alır.Bir Kova ayrılırken size çok nazik davranacaktır.

                 (AYRILIK SEBEBİNİ BİLMEZ)

BALIK: İlişkiye başladığı kadar mutlu ayrılır.Çünkü neden ayrıldığını bilmez.O kadar çok sebebi vardır ki hangisi olduğunu bulamadığından dolayı,üzerinde durmaz.Bunu size yansıtırken çok duyarsız olabilir.



                   








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder