16 Nisan 2015 Perşembe

BEYİN GÜCÜNÜZÜ KULLANARAK HAYATINIZI DEĞİŞTİRME METODU..

BEYİN GÜCÜNÜZÜ KULLANARAK HAYATINIZI DEĞİŞTİRME METODU..


                                BEYNİN SIRRI:

Beynin sırrı henüz çözülmemiştir.İnsan beyni öyle muazzam bir organdır ki kişi sadece zihnini kullanarak başaramayacağı hiç birşey yoktur.Düşünce gücü ile maddeleri bükebilir,bakışlarınız ile zihninizi odaklayarak eşyaları yerinden oynatabilir.Böyle muhteşem beyin gücümüzü diğer kişinin beynine odaklanarak kendi isteklerini yapmaya şartlandırması imkansız değildir.Sadece bu işlemi nasıl yapması gerektiğini bilmesi yeterlidir.Beynimizde mevcut olan telepati gücünü devreye sokmamız yeterli olacaktır.Telepati yolu ile ilgi duyduğunuz kişiyi kendinize aşık edebilirsiniz.Bu iş zor değildir,sadece sabır gerekir.

BAŞLANGIÇ:

1-) Telepatik bağ kuracağınız kişi size yakınsa bağ kurma işlemi kısalır,uzak ise biraz daha sabır ve özveri gerektirir.Telepatik bağ kuracağınız kişi ile karşı karşıya gelebiliyorsanız iki kaşının tam ortasına bakarak konuşun ve içinizden tüm duygu ve isteklerinizi ona telepatik yoldan iletin.

2-) Diğer işlem ise fotoğraf.Öncelikle sakin ve sessiz bir ortam seçip,rahat bir koltuğa oturun.Daha sonra telepati kuracağınız kişinin fotoğrafını elinize alın ve gözlerinizi onun iki kaşının arasına odaklayın.Duygu ve mesajlarınızı ona telepatik yolla  aktarın.


BİLGİSAYARDAN DAHA ÖTE BEYNİMİZ:

Beynimizin öyle mükemmel bir yapısı var'ki,önemli olan bunu kullanabilmemiz.Nereye gitsek beynimiz bizimle beraber gelir.Öyle muazzam bir organdır ki,ne elektriği kesilir nede şarjı biter.Beynimizin yanında bilgisayar bir hiç kalır.Yeter'ki biz onu kullanmasını ve programlamasını bilelim.

DÜŞÜNCE YAYINLARINA GÖRE YAPILMIŞ:

Doğuştan sahip olduğunuz bu aleti nasıl kullandığımız çok önemli.Düşünce yayını yapar.Programsız düşünür ve kontrolsüz yayın yapar.Öncelikle bu düşüncelerimizi denetlemeliyiz.Dağınıklığa müsaade etmemeliyiz.


NASIL DENETLEYEBİLİRİZ:

Öncelikle yayınlarımızı en düşük seviyeye getirmeliyiz.Gereksiz ve Ivır zıvır düşüncelere beyninizi kapatın. Kafanızı kurcalayan düşüncelerden arındığınız anda beyniniz hazır demektir.Düşünce yayınına başlayabilirsiniz.Aklınızdan sadece onu geçirin.Onun kiminle beraber olduğunu,nerede olduğunu merak etmeyin.Bu sizin sadece düşüncelerinizi bozar ve başka yönlere sevk eder.Bütün dikkatinizi telepatik bağ kuracağınız kişiden gelen titreşimlere verin.Bu bağı kurarken gergin ve kasılmış bir şekilde olmamaya dikkat edin.Bu gerginlik parazit yapar.

1 yorum:

  1. slm merhabalar sayfanızı beyendim burc yorumları astrolji yorumları hakkında detaylı bilgi için sayfanızı ziyaret ettim ve çok beyendim bende boğa burcu olduğum için sizlerin sayesinde burclar hakkında bilgi sahibi oluyorum tesekkürler diliyorum basarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil