24 Ocak 2014 Cuma

( 30-OCAK 2014 )YENİ AY'DA BİZİ NELER BEKLİYOR?






                                                               YENİ AY


Yeniay, 30 Ocak Perşembe günü 23.40’ta 10° 55ʹ Kova burcunda gerçekleşecek.
Dönem Balık burçlarının dönemi desek yanlış olmaz.
18 Şubat saat 20.00’den sonra Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle gündem adeta Balık burçları için harikalar yaratıyor.


Jüpiter-Pluton karşıtlığı olumlu gidebilecek şeylerin önüne engel koyuyor.Bazı gizli kalmış bilgiler açığa çıkabilir,su ile ilgili problemler.Büyük şirketler arası rekabetler kızışmasına sebep olacaktır.Her şeye rağmen enerjimiz yüksek olacaktır.



                        VENÜS'DEKİ PROBLEM ÇÖZÜLÜYOR...


Yeniay oluştuktan birkaç saat sonra ilişkilere sekte vuran Venüs, Oğlak burcunda ileri gitmeye başlıyor ve özel hayatımız sonunda canlanıyor. 


                                  NELER YAPABİLİRİZ


Saçınızı,tarzınızı,evinizin dekorasyonunu değiştirebilir ve gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz.Venüz bizi bu konularda destekleyecektir.


                                 YENİ AYDAN                                                                                                      ETKİLENECEK BURÇLAR..



BOĞA,ASLAN,AKREP VE KOVA Burçları Yeniay'da olumlu yönde etkilenecekler.Aşk ve iş hayatında farklı sürprizler, hareketli günler, iletişimin ve paylaşımın bol olduğu bir haftalık süreç özellikle sorunlar yaşayan çiftler aralarındaki tüm problemleri halledecekler.

                                              UYARI..



Kova ve Aslanlar bu dönemde arkadaşlarından yana hayal kırıklıkları yaşayabilirler."bir daha olmaz"geçiştirmelere sakın kanmayın. Kısacası onlara 2.ci bir şans vermeyin!


                                
                                   Bu Yeniay’da neler yapabiliriz...


Yaşamımızın bazı alanlarında taptaze yeni bir başlangıçlar yapabilirsiniz.Fikirlerimizle, düşünce tarzımızla, insanlarla olan iletişimimizde kendimize yeni bir vizyon yaratabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder