27 Ocak 2014 Pazartesi

30-OCAK 2014 YENİ AY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK..





  1. KOÇ:Yeniay sizi duygusal yönden çok fazla etkileyecek.Detaycı,gözlemci ve daha cüretkar olmanıza sebep olacak.Davranışlarınızda daha sert,ön yargılı ve huzursuz olmanız sizi biraz huzursuz edecektir.Fazla olayların üzerine gitmemenizi tavsiye ederim.Bir haftalık süreçte kendinizi sakin tutmanızda fayda var.

  2. BOĞA:Yeni ay kariyer evinizde etkili olacak.Yeni iş ilişkiler,maddi kaynaklarınızı kuvvetlendirme fırsatı yaşatacaktır.Toplantılar,iş arkadaşlarınızla yeni projeler üzerinde planlar yapmanızı destekleyecektir.Yeni ay,bir haftalık süreçte sizi iş hayatınızda destekleyecektir.

  3. İKİZLER:Yeni ay,sizin şans evinizde olacak. Mümkün olduğunca insanların arasında olmanızda yarar var.Şansın nereden ve kimden geleceği belli olmayacağından dolayı,sosyalleşmeniz de fayda var.Bir haftalık süreçte şansınızı zorlamanızı tavsiye ederim.

  4. YENGEÇ:Hukuksal probleminizi ve beklediğiniz olumlu haberi,Yeni ay size olumlu bir şekilde yaşamanıza yardımcı olacak.Çözüme kavuşturamadığınız meseleleriniz de sizi destekleyecek ve bu sorunlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.Bazı konularda sona gidemediğinizden ötürü yaşadığınız sıkıntıları,bir haftalık süreçte yoluna koymuş olacaksınız.

  5. ASLAN:Yeni ay aşk evinizde ve ortaklıklar evinizde etkili olacak.Sorunlu ilişkiler yaşayan Aslanlar bu bir haftalık süreçte problemlerini yoluna koymuş olacaklardır.Ayrıca yeni ilişkiler,yeni ortaklıklarda Yeni ay sizi destekliyor.Kısacası aşk ve duygusal bir hafta sizi bekliyor olacak.

  6. BAŞAK:Yeni ay detaycı olan siz Başakların,biraz dağınık olmanıza sebep olacaktır.Etrafınızdaki dağınıklık kadar kafanızında dağınık olmasına sebep olacaktır.Bu dağınıklık bir kaç gün sürebilir.Ardından yaşayacağınız toparlanma size çok iyi gelecek.Bir haftalık sürecin bir kaç günü sıkıcı olabilir.Daha sonrası kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlayacaktır.

  7. TERAZİ:Yeni ay,siz sosyal olan Terazileri biraz içine kapayabilir.Uzun zamandır gitmek istediğiniz veya gerçekleştirmeye çalıştığınız planlarınızın aksamasına sebep olacaktır.Bir haftalık süreçten sonra büyük bir arınma yaşayabilirsiniz.

  8. AKREP:İhmal ettiğiniz ne kadar işiniz varsa bu yeni ay onları toparlamanıza yardımcı olacaktır.Uzun zamandır ziyaret etmek istediğiniz aile büyükleriyle planlar yapabilirsiniz.Bu bir haftalık süreciniz çok hareketli geçecektir.Evinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz değişikliği yapmanızı Yeni ay destekleyecek ve işinizin kolay halletmenize yardımcı olacaktır.

  9. YAY:Uzak kaldığınız ve ihmal ettiğiniz akrabalarınızla yakınlaşabilirsiniz.Yeni ay sizin aile bağlarınızı kuvvetlendirecek ve kendinizi mutlu hissetmenize sebep olacaktır.Bir haftalık süreciniz oldukça hareketli ve sıradışı geçecektir.Yurt dışı bağlantılar kurabilirsiniz.

  10. OĞLAK:Tasarrufu seven siz Oğlaklar bu hafta para harcayabilirsiniz.Hesapta olmayan bütçe açıklarıyla karşılaşabilirsiniz.Para evinizde doğan Yeni ay,size parasal bir takım sıkıntılar getirebilir.Bu bir haftalık süreçte harcamalarınıza dikkat etmeniz sizin yararınıza olabilir.

  11. KOVA:Yeni ay size tüm yeteneklerinizi ortaya sermenize yardımcı olacaktır.Kendinizi yenileyecek ve yeni ilişkiler,arkadaşlıklar kurabilirsiniz.30-Ocak da Yeni ay sizin burcunuzda gerçekleşeceğinden dolayı şansınız oldukça açık olacaktır.İyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.
  12. Mümkün olduğunca iç dünyanıza dönmenizi ve iç sesinizi dinlamenizde fayda var.

  13. BALIK:Yeni ay size gerçekleşmesi hayalmiş gibi düşündüren ne türde isteğiniz varsa gerçekleştirecektir.Hayallerin gerçeğe dönüşmesine tanık olmanızı sağlayacaktır 30-Ocak daki Yeni ay yeni hayaller kurmanıza ve gerçekleştirme şevki getirecektir.


  14. Yeniay Notu: Bu 14 gün içinde, gerçekleşmesini istediğiniz konularda çekimser olmayın ve adım atın. Unutmayın, yalnız değilsiniz. Yanında Yeniay var…






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder