23 Aralık 2013 Pazartesi

BURCUNU BİL....ONU ELDE ET.




KOÇ YAKIŞIKLISI (21 Mart - 19 Nisan)
Dünyanın en sevgi dolu ve şefkatli yakışıklısı olan Koç, çok çalışkandır. Ateşli bir yapısı vardır, onu kolay kolay kimse yıldıramaz. Parada gözü yoktur, sadece takdir edilmeye ve güzel sözler duymaya bayılır. Kızgınlığı saman alevi gibidir, birden parlar ve söner. Kavgaları çabuk unutur, haksız olduğunu kabul ederse, özür diler ve barışır; ama özür dilediğini çok da sık duyamazsın. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?
Her konuda yanında olacak bir kız arkadaş ister. Verdiği sözleri tutan, samimi, net ve cesur kızlardan hoşlanır. Pasaklı kızlara dayanamaz, mutlaka bakımlı olman gerekir. Tatlı sözler duymaya bayılır. Bolca gururunu okşamalısın.

Onu nasıl tavlarsın?
Enerjisine ayak uydurabilecek eğlenceli kızlar arar. Onu elde edebilmek için espri yeteneğinin baya gelişmiş olması ve sosyal çevrenin renkli olması gerekir. İletişim kurmaya başladığınızda, muhabbetlerin onun çevresinde dönmesine izin vermeli ve hoş iltifatlarda bulunmalısın. Dar bir tişört, mini etek ve çapkın bir gülüş onun aklını başından alacaktır. 

BOĞA YAKIŞIKLISI (20 Nisan – 20 Mayıs)
Pratiktir, yavaş ama detaylı düşünür. Sakinliğini kimse bozamaz ve kolay kolay hiçbir şeye kızmaz. Eğer onunla kavga ediyorsan ki bu hiç iyi bir fikir değil, seni çileden çıkarabilir. Çünkü karşına geçip güler, seni daha da sinir eder. Yeniliklere pek açık değildir, elindekinin değerini bilir ve kendini riske atmaz. O, ilişki yakışıklısıdır, gerçek aşkı bulana kadar da yalnız kalmaktan gocunmaz. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?
Sorun yaşatmayan, kapris yapmayan, kıskançlık krizlerine girmeyen bir kız arar. Yönlendiremeyeceği ve isteklerini yaptıramayacağı biri onu yorar. Klasik düşüncelere sahiptir ve giyim kuşam, makyaj konusunda aşırıya kaçan, fazla göze batan kızlardan hoşlanmaz. Doğallık onun en sevdiği şeydir. 

Onu nasıl tavlayabilirsin?
Gösterdiği değerin karşılığını verirsen, onu her konuda desteklediğini hissettirirsen ve hislerinde açık olursan, kalbini kazanabilirsin. Onu tavlamak için öncelikle zeki bir kız olduğunu ve oturup sohbet edebileceğinizi kanıtlaman gerekir. 

İKİZLER YAKIŞIKLISI (21 Mayıs – 20 Haziran)
Anlayışlı, kibar ve konuşkan İkizler yakışıklısının en kötü özelliği verdiği sözleri pek tutmamasıdır. Gezmeyi sever, özgürlüğünün kısıtlanmasını istemez. Onunla ilişki kurmak ve değişken ruhuna ayak uydurabilmek çok zordur, o yüzden anne şefkatine ve ruhuna sahip olman gerekir. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?

İstekleri doğrultusunda özgür hareket edebileceği, onu fazla sıkmayan ve kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kızlardan hoşlanır. Sabit fikirli, değişikliklere açık olmayan kızlara dayanamaz ve hemen oradan uzaklaşır.

Onu nasıl tavlarsın?
İlişki boyunca ondan hep övgüyle söz etmelisin, iltifatlara bayılır. Hoş ve güzel sürprizler, kalbini kazanmana yardımcı olacaktır. Sevdiği bir konsere davetiye, eğlenceli bir hediye ya da romantik bir yemek eşliğinde hoş bir sohbet onu elde etmeni sağlayabilir. İlişkide pasif bir yaklaşım sergilediğin ve huysuzluk çıkarmadığın sürece, o hep seninle olacaktır. 

YENGEÇ YAKIŞIKLISI (21 Haziran- 22 Temmuz)

Kalın kabuğunun altında çok hassas bir kalbi vardır. Dışarıdan inatçı ve disiplinli biri gibi görünür ama bu aslında onun dış dünyaya karşı kullandığı bir savunma mekanizmasıdır. Bazen çok iyi ve kibarken, bazen ters ve içine kapanık biri olabilir. Bu arada, çok da duygusaldır ama bunu her zaman belli etmez. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?

Sadık, güvenilir, huzur veren ve sevgisini esirgemeyen kızlara bayılır. Zor ve saldırgan tipleri sevmez. Uyumlu, sevecen ama aynı zamanda sağlam karakterli kızları beğenir. Lüks ve elit yerlere giden tipleri tercih eder, standartları biraz yüksektir.

Onu nasıl tavlarsın?
Eğer onu elde etmek istiyorsan, sadece ona konsantre olmalısın. Gözün başkalarına kayarsa, bunu hemen anlayacak ve senden uzaklaşacaktır. Sevgilisinin çevresi tarafından saygı görmesini ister. Bu durumda sadece ona değil, yakın çevresine de kendini sevdirmen gerekir. 

ASLAN YAKIŞIKLISI (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Aslan yakışıklısını, sesinin gürlüğünden tanıyabilirsin. Her zaman ön planda olmak ister ve takdir edilmeye bayılır. Yardımseverdir, kendi çevresini kendisi belirler. Kendine yararlı olan, sevdiği insanları seçer, diğerlerini bir kenara bırakır. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?
Stil sahibi ve klas bir yakışıklı olan Aslan, kız arkadaşının da tarz giyinmesini ister. Çok gururludur, hoşlandığı kızın onu kırmasına ya da kötü sözler söylemesine tahammül edemez. Kız arkadaşı olacaksan, sürekli gururunu okşamalı, ona özel olduğunu hissettirmelisin. 

Onu nasıl tavlarsın?

Sıcak bir gülümseme, tatlı sözler, hoş bakışlar, aslan erkeğini çok etkiler çünkü o duyguların net olarak gösterilmesinden hoşlanır. Bunlara yaparsan, ona ne kadar cesur olduğunu göstereceksin ve o buna bayılacak. 

BAŞAK YAKIŞIKLISI (23 Ağustos- 22 Eylül)

Zeki bir yakışıklı arıyorsan, işte aradığını buldun. Başak erkeği gerçekten aklını kullanmayı bilen bir yakışıklıdır. Ayrıntıları hiç kaçırmaz, o yüzden saçlarını kestirdiğini hemen fark edecektir. İlk başta soğuk görünür ama bu onun duygularını mantığıyla kontrol ettiği anlamına gelir, o kadar. 

Nasıl bir kızlardan hoşlanır?

Başak erkeği kadar ince eleyip sık dokuyan başka da bir tip yoktur. O yüzden biraz işin zor dersek yeridir. Her şeye dikkat eder. Parmağındaki yarısı çıkmış ojelere, ağzından çıkan patavatsız bir söze veya hoşuna gitmeyen bir mimiğine hemen laf söyleyecektir. Aynı zamanda da doğal kızları sever ki peşinde böyle bir ajan varken, doğal olabilmek de baya zor olsa gerek. 

Onu nasıl tavlarsın?
Başak erkeği de tıpkı Başak kızı gibi mükemmeli arar, bu yüzden ona zayıf yönlerini göstermezsen iyi edersin. Örneğin, "ay saçım da bugün çok kötü" gibi şikayetlerini kendine saklamalısın. Zaten saçını kötü buluyorsa, o sana hemen söyleyecektir. Beğenirse de bunu kesinlikle dile getirir. Eğer onu gerçekten istiyorsan, sivri diline karşı sabırlı davranmayı öğrenmelisin.

TERAZİ YAKIŞIKLISI (23 Eylül- 22 Ekim)

Kavga ederken bile "Lütfen, canım, tatlım" gibi güzel sözcükler kullanabilen astrolojinin en kibar yakışıklısıyla karşı karşıyasın. Eğer ona bir kez gönlünü kaptırırsan, hayatının sonuna kadar onu unutamazsın çünkü bir Terazi, kızları nasıl etkileyeceğini çok iyi bilir. Tek sorunu, biraz flörtöz olmasıdır ki artık gülü seven dikenine katlanır. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?

Tam bir estetik ve güzellik tutkunu olan bu yakışıklı, hoş bulduğu her şeye aşık olabilir. O yüzden bir Terazi'nin yanında hep fıstık gibi kızlar görebilirsin. Kibarlık onun için çok önemlidir, kaba davranan kızlardan arkasına bakmadan kaçar. 

Onu nasıl tavlarsın?

"Sana hep doğal ol, kendin ol" dediğimizin farkındayız ama Terazi erkeğinin yanında olduğundan biraz daha kibar ve seviyeli olursan, hiç de fena olmaz:) Arada sırada kullandığın şu küfürler var ya onları hemen kelime dağarcığından çıkart. 

AKREP YAKIŞIKLISI (23 Ekim- 22 Kasım) 

Gözlerine baktığında, onun bir Akrep olduğunu hemen anlarsın. Bu kadar derin bakabilen ve gözleriyle bu kadar çok şey anlatabilen başka bir burç daha yoktur. O kadar gizemli bir büyücüdür ki, hakkında ne kadar çok şey öğrenirsen öğren, hiçbir zaman sana kendini bütünüyle açmayacaktır. Ona vurulduysan, bilmeceler çözmeye de hazır olmalısın.

Nasıl kızlardan hoşlanır? 
Eleştiriye hiç dayanamayan Akrep, onu her haliyle kabul edebilecek bir kız arkadaş arar. Alıngandır ve çok kıskançtır, bu yüzden kız arkadaşının ona kötü şakalar yapmasından hoşlanmaz ve gözünün başkalarını görmesine tahammül edemez. 

Onu nasıl tavlarsın?
Cool, seksi, biraz da tehlikeli bir kız imajı çizmelisin. Güçlü ve başarılı kızlardan hoşlanan Akrep'le buluşmaya gideceğinde seni güçlü gösterebilecek kıyafetler giymelisin. Örneğin deri uzun çizmeler, mini etek ve siyah tonlar onu cezp edebilir. Biraz gizemli görün, her şeyi bir anda anlatma ve konuşurken dimdik gözlerinin içine bak!

YAY YAKIŞIKLISI (23 Kasım- 21 Aralık)
Yay burcu çapkın ve yalnız erkeklerin bol olduğu bir burçtur çünkü o özgürlüğüne acayip düşkündür. Aradığını bulsa bile, kalpten kalbe dolaşmaktan vazgeçmez. Kızlar onun cazibesine dayanamazlar ve her zaman, kiminle birlikte olacağını o seçer. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?

Ancak maceraperest, çılgın ve eğlenceli bir kızın peşine takılabilir. Rutin bir hayat hiç ona göre değildir bu yüzden kız arkadaşı onu sürekli hareket halinde tutmalıdır. Gezmeyi seven, güler yüzlü, komik kızlara bayılır. 

Onu nasıl tavlarsın?

Güzel bir espriyle muhabbete başlayabilirsin. İlgisini çekebilecek ilginç konular bulmalısın. Özgür bir kız olduğunu ve kendi ayakların üzerinde durabildiğini kanıtlamalısın. Pasif, başkaları tarafından yönlendirilen, düşüncelerinin arkasında duramayan güvensiz kızlardan hiç hoşlanmaz haberin olsun!

OĞLAK YAKIŞIKLISI (22 Aralık- 19 Ocak)

İlk tanıştığınızda, onu çok utangaç ve içine kapanık bulacaksın ama bu katı ve ulaşılmaz görüntüsünün altında, ne kadar yumuşak kalpli olabileceğini hemen anlayacaksın. Üstelik onun kadar çalışkan, azimli ve başarılı bir yakışıklı daha bulamazsın. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?

Dertlerini dinleyecek (Bu dertleri epeyce çoktur), adımlarına ayak uydurabilecek, güvenebileceği kızları seçer. Bu arada çok seçicidir ama hiçbir zaman da yalnız kalmaz. Bir kıza güvenmesi çok zordur, güvenini sarsacak küçücük bir davranış onu hemen kaçırabilir. 

Onu nasıl tavlarsın?

Ne anlatıyorsa, dinle ve onu destekle. Sıkıntılarına çözümler üret ve destek ol. Aşka ve sevgiye her zaman ihtiyacı olan bu yavru kuştan bunları sakın esirgeme. İşte o zaman sonsuza kadar senin olacaktır. 

KOVA YAKIŞIKLISI (20 Ocak- 18 Şubat)

Kova çok zekidir ama çevresine bu özelliğini gösterebilmek için biraz fazla mücadeleci davranır ve fikirlerini karşı tarafa empoze etmeye çalışır. Bu yüzden o bir şeye "siyah" diyorsa, onunla tartışmaya girmek pek de faydalı olmayacaktır. 

Nasıl kızlardan hoşlanır?

Aldatan, yalan söyleyen ve samimiyetsiz görünen kızlardan hoşlanmaz. Karşı taraftan kendisine uymasını bekler, o asla başka birine ayak uydurmak için kendini zorlamaz. Özgürlüğüne çok düşkündür, sevmediği ortamlara girmez, anlaşamayacağını düşündüğü tiplerden uzak durur.

Onu nasıl tavlarsın?

Ruhuna giden yol aklından geçer, bu yüzden kalbini ele geçirmek istiyorsan, önce beynini etkilemelisin. Kova için zeka çok önemlidir. Bu yüzden sürekli onunla fikir alışverişinde bulunmalı ve sohbet etmeye çalışmalısın. 

BALIK YAKIŞIKLISI (19 Şubat- 20 Mart)
Aşık olabileceğin bir şeker arıyorsan, en iyisi balık erkeğidir. Alçak gönüllü, yardımsever, sakin, hayalperest, romantik ve ince düşüncelidir. Kimseyi kolay kolay kırmaz, sır saklamayı da iyi bilir. Düşünsene Justin Bieber da bu burçtan!

Nasıl kızlardan hoşlanır? 

Sevgiye boğulmakta hoşlanan nadir erkeklerdendir:) Bu yüzden onu deli gibi sevecek, duygularını göstermekten çekinmeyecek, en az kendisi kadar romantik bir sevgili arar. Eğer duygusal anlamda yeterince beslenemezse, kimin elindeyse, oradan bir balık gibi kayarak kaçar:) 

Onu nasıl tavlarsın?

"Seni çok seviyorum" diye başlamaya ne dersin? Tamam, biraz aşırı oldu. Söyleyemesen bile, böyle hissettiğini ona göstermelisin. Bir Balık'ın içinde her zaman küçük bir çocuk saklıdır, o çocuğun düşlerle dolu dünyasını renklendirmeye, ne dersin? Bunu da aşk hayatını bir peri masalına dönüştürerek yapabilirsin:) 



Kaynak: Cosmo Girl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder