23 Eylül 2013 Pazartesi

23-30 EYLÜL 2013 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI...








KOÇ: Bu hafta enerjiniz düşük olabilir,kendinizi halsiz,güvensiz hissedebilirsiniz.Bu sebeple bu hafta tartışmalardan ve ikili ilişkilerden uzak durmalısınız.Başkalarının isteklerini gerçekleştirirken çok dikkatli olmalısınız.

BOĞA: Bu hafta çalışma hayatınızda ciddi hareketlenme ve değişimler olacak.Bu evreyi iş açısından çok iyi değerlendiriniz.Yeni iş başlangıçları yapmak isteyen Boğalar bu hafta bunu çok rahat gerçekleştirebilirsiniz.
Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

İKİZLER: Bu haftanız çok eğlenceli ve enerjik geçecek.Kendinizi enerjik ve hayat dolu hissedeceksiniz.Güneşin 120 lik açısı sizin aşk hayatınızdaki sorunları çözmenizde yardımcı olacak.
Haftanın ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz.

YENGEÇ: Bu hafta haklı olsanız dahi susmanızı tavsiye ederim.Güneşin 90.derecelik sert açısı sizin aile içi sorunlar yaşamanıza ve sert tartışmalar yaşamanıza sebep olabilir.Bu hafta bol bol meditasyon yapmanızı tavsiye ederim.

ASLAN: Belli konulardaki tercihlerimizi açıkça dile getirerek kendinizi mutlu edebilirsiniz.Bu hafta kısa mesafeli yolculuklar yapabilirsiniz.Hafta içi 25-27 Eylül Güneş-Uranüs zıt açısı sizi aile içinde tartışmalara ve istenmeyen zıtlıklara götürebilir.

BAŞAK: Güneşin 30 günlük geçişi sizin maddi evinizde gerçekleşeceğinden dolayı maddi konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz.Hafta içi 25/27 Eylül aralığında Güneş Uranüs zıt açısı sizi ticaret hayatınızda zorluklarla karşılaştırabilir.

TERAZİ: Bu hafta Yöneticiniz Venüs sizi güzellik ve estetik konusunda desteklemeyebilir.Kendinizde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz değişiklikleri ertelemenizi tavsiye ederim.Hafta başı Uranüs- Merkür zıt acısı sizi ticaret hayatınızda olumsuz etkileyebilir.

AKREP: Bu hafta Venüs 20.günlük geçişi sizin burcunuzda gerçekleştirecek.Aşk ve duygusal enerjiniz oldukça yüksek olacaktır.Bu hafta ikili ilişkileriniz de uyumu yakalayacaksınız,iyi değerlendirmelisiniz.Evlilik teklifine hazırlıklı olun.

YAY: Çok sevindirici haberler alacağınız bir hafta olacak.Bu hafta cinsel dünyanız oldukça hareketli geçecek.Kurmuş olduğunuz hayallerin gerçekleştiğini göreceksiniz.Alışverişlerde dikkatli harcamalar yapmanızda fayda olacaktır.Uranüs- Merkür zıt acısı sizi maddi dünyanızda etkileyecektir.

OĞLAK: Bu hafta İletişim sorunu yaşayabilirsiniz.Güneşin 30 günlük geçişi sizin kariyer evinizden olacak.Bu nedenle kariyerinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Etrafınızdaki insanları iyi analiz edin ve kariyerinizi koruyun.Bu hafta kendinizi yorgun ve özgüveni ni kaybetmiş olarak hissedebilirsiniz.

KOVA: Güneşin 30 günlük geçişi sizin yolculuk evinizden geçecek.Bu hafta uzun ve yorucu yolculuklar yapabilirsiniz.Aile içinde huzursuzluk yaşayan Kova lar,bu hafta tüm sorunları halletmiş olacak.Uranüs- Merkür zıt acısı sizi maddi konularda zorlayabilir.Hafta içi 25-27 Eylül duygusal boşluğunuzu artırabilir.

BALIK: Bu hafta kozmik rüyalar göreceğiniz bir hafta olacaktır bunu iyi değerlendirirseniz ve meditasyona ağırlık verirseniz sizin için çok olumlu olacaktır.Hafta içi 25-27 Eylül hislerimizin dorukta olacağını gösteriyor.Oldukça mistik bir hafta sizi bekliyor.Evlilikte problem yaşayabilirsiniz fakat geçicidir,fazla dikkate almayın.

BU HAFTANIZIN AŞKLA,MUTLULUKLA,HUZURLA VE BARIŞLA GEÇMESİ DİLEĞİYLE.SEVGİLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder