2 Ağustos 2013 Cuma

AĞUSTOS 2013... ASTOLOJİYE GENEL BAKIŞ


Zorlu bir ay bizleri bekliyor.Jüpiter bereketi getirirken,Pluto bize zorlukları getiriyor olacak.Bu sebeple Ağustos ayında şansı,bereketi,aşkı yakalayabilmemiz için çok zorlayıcı sınavlardan geçeceğimizi gösteriyor.Özellikle Terazi,Oğlak, ve Koçlar en fazla etkiyi alacak olan burçlar.7-Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay,Başak burcuna geçene kadar bizleri epey zorlayacak.Bu dönemde kendimizi çok zayıf,güçsüz ve yıpranmış hissedebiliriz.Ancak kendimizi sürekli kontrol altında tutarsak,bu dönemi daha rahat atlatabiliriz.Egomuz sürekli kendini ortaya atabilir,onu bu dönemde terbiye altında tutmalıyız.Güç savaşlarından kaçınmalı mümkünse uzak durmalıyız.
23-Ağustos'ta Güneş  Başak burcuna geçene kadar sabırlı olmalıyız.
24-Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçmesi ile rahatlamamız ve yaratıcılığımız söz konusu olacak.

14-Ağustos'ta Ay büyümüş olacak ve beraberinde bize şans ve girişimcilik ruhu getirecek.21-Ağustos'ta Dolunay gerçekleşeceğinden dolayı gerginlik yaşayabiliriz.Anlayışlı ve yapıcı olmamızda fayda var.Dolunaydan en çok etkiyi Aslanlar,Boğalar,Akrepler ve Kovalar alacaklar.

16-Ağustos'ta Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak.Bununla beraber İlişkilerimiz yoluna girecek,güzelliğe ve estetiğe olan düşkünlüğümüz artabilir.


22-Ağustos şansı yakalayabileceğimiz fırsatların başlayabileceği bir dönemi başlatacaktır.Ancak Uranüs'ün göstereceği sert açı Kova ve oğlak burçlarına beklenmedik zorluklar getirebilir.


23-Ağustos'ta Güneş detaycı burç Başak burcuna geçmesiyle biraz toparlanabiliriz.Hemen ardından aklı temsil eden Merkür'ün Başak burcuna geçişi ile tüm dikkatimizi toparlayacağımızı ve rahatlayacağımızı gösteriyor

25-Ağustos'ta Venüs ile Uranüs arasındaki karşıtlık bize beklenmedik aşkların doğacağını haber veriyor.Ancak beraberinde sorunlar yaşamaya hazırlıklı olmalıyız.Çok büyük bir sınavdan geçeceğiz.İlişkilerinizin bozulmamasını istiyorsanız bu ay biraz sabırlı davranmalısınız.

27-Ağustos hayaller gezegeni Neptün girmesiyle gerçeklikten koparılabiliriz. Bu sebeple bu dönemde daha gerçekçi olmaya çalışmalıyız ilişkilerimizde.Olaylara daha objektif bakmalıyız.Bu dönemde size gelecek teklifleri iyice gözden geçirmeli ve ayaklarınız yere sağlam basmasında fayda var.


28-Ağustos'Ay küçülecek, 5-Eylül'de yeniay doğana kadar sabırlı olmalıyız.5-Eylülde Mars hassas ve duygusal Yengeç'ten çıkacak ve bizler rahat nefes alacağız.Bu döneme kadar sabırlı olmalısınız.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder