17 Ağustos 2013 Cumartesi

19-25 AĞUSTOS 2013 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI





KOÇ: Bu hafta güneş burcunuza girecek ve tam 1-ay boyunca kalacak.Güneş-Merkür-Uranüs bu üç gezegenin enerjisi sizin burcunuzda olacak.Sosyal hayatınız hareketleniyor.Bu hafta ailenizle vakit geçirebilirsiniz.Son 10-gündür yaşadığınız aksilikler sona erecek.Kronik bir takım rahatsızlıklar tekrar nüks edebilir.Bu hafta sizin fikirlerinize ihtiyaç duyulabilir.Bu fikirlerinizi paylaşın.

BOĞA: Bu hafta çevrenize esnek davranmanız gerekebilir.Yeni Ay'ın etkisini en çok sizin burcunuz hissedecek.Geçmiş aylarda yapmış olduğunuz projelerinizin görüşmelerini yapacak ve olumlu sonuçlar alacaksınız.Bu hafta biraz ağzı sıkı davranırsanız sizin için daha iyi olacak.Merkür'ün etkisi sosyal hayatınızda fazlasıyla hissedeceksiniz.


İKİZLER: Sıra dışı ve yenilikçi tarafınız ortaya çıkacak ve bu tür insanlarla tanışma fırsatı yakalayacaksınız.Uzun zamandır görüşmediğiniz samimi olduğunuz insanlarla tekrar yakınlaşacaksınız.Dolunay maddi sıkıntılarınızda kolaylıklar sağlayabilir.Bu hafta duygusal hayatınızda hareketlenme olabilir.Beklenmedik yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: Bu hafta maddi konularla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Kazançlarınızı gözden geçirmelisiniz.Dolunay Yengeç burcuna beklenmedik yenilikler getirecektir.28-Ağustosa kadar sabırlı davranmanız size fayda getirecektir.Kuvvetli sezgilerinizde bu hafta yoğunluk yaşayabilirsiniz,bu durumdan faydalanmanızı tavsiye ederim.


ASLAN: Bu hafta kırılma,sinirlilik hali yaşayabilirsiniz.Bir süredir üstesinden gelemediğiniz problemlerinizi bu hafta hallediyorsunuz.Ani kararlardan kaçının,uzun süre düşünüp karar vermenizde fayda var.Bu hafta güvendiğiniz insanlara fikirlerinizi açın.Fikirlerinizi açtığınız kişi size olumlu bir dönüşüm sağlayabilir.


BAŞAK: Bu hafta önemli kararlar vermeniz gerekebilir.Yıldızların güzel etkisiyle olumlu kararlar alacaksınız.Evren sizi iş hayatınızda büyük değişikliklere zorlayacak.Bu değişimler sizin oldukça işinize yarayacak.Bu hafta çok şanslı bir hafta .72-sene boyunca sizin burcunuzda kalacak olan Kraliyet yıldızı (Regulus) yapamadıklarınızı gerçekleştirmenize yardımcı olacak.


TERAZİ: Bu hafta fikirlerinizde çok inatçı olabilirsiniz.Biraz daha sakin olmanızda fayda var.Bu hafta hayli zor yıldızlar var burcunuzda.Alacağınız kararların meyvesini Eylül ayı sonunda toplayacaksınız.Sizi üzen meselelerden uzak durmanızda fayda var.Umutsuz gördüğünüz bir ilişkinin öyle olmadığını görecek ve çok şaşıracaksınız.Şans sizden yana.

AKREP: Bu hafta sizin için dönüşüm başlıyor.Haritanızdaki yıldızlar,iplerin sizin elinizde olacağını gösteriyor.Rekabet ve zorlukları çok kolay aşacaksınız.Geri harekete geçecek olan Uranüs gezegeni,sizi zorlu meselelerden çekip çıkaracak.İş ve aile hayatında önemli bir konuşma ve karar sizi bekliyor olacak bu hafta.

YAY: Dolunay maddi konularda yaşadığınız sıkıntılarınızı sona erdirecek.Beklenmedik güzel haberler sizi bekliyor.Bu hafta çok olumlu geçecek sizin için.Canınızı sıkan meselelerinizi 22-24 Ağustos arası halletmiş olacaksınız.Bir birleşme (Söz,nişan,düğün) gibi Eylül ayını beklemenizde fayda var.Bu hafta gerçekleşecek olan olumlu duygular,uzun yıllar sizi mutlu edecektir.

OĞLAK: Yaklaşık 1- aydır yaşadığınız maddi sıkıntı bu hafta sona erecek.Mars-Jüpiter-Neptün dizimi ,ilişkilerinizde hareketlenmeye yardımcı olacak.Bu hafta kendinizi güvende hissedecek ve olumlu kararlar alacaksınız.Dolunay bu hafta size çalışacak.

KOVA: Hareketli ve tempolu bir hafta sizi bekliyor.Önemli fikirlerle ve önemli çalışmalarda kendinizi bulabilirsiniz.Önemli kişilerle ilişkileriniz kuvvetlendirecek ve olumlu sonuçlar alacaksınız.Ortaklaşa yapacağınız işlerde faydalı sonuçlar getirecek ve takdir alacaksınız.Ortaklaşa yapacağınız işlerde faydalı sonuçlar sizi bekliyor.

BALIK: Bu hafta kararlı ve hızlı düşünmenizde fayda var.İŞ hayatınızda bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.Ancak yinede çok şanslı bir hafta olacak.Öğütlere kulak vermeniz sizi olumlu alanlara taşıyacaktır.Hedefiniz varsa hiç çekinmeden hedefinizin üzerine gidin.Dolunay hedeflerinizi gerçekleştirmenizi destekleyecek.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder