9 Haziran 2013 Pazar

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (10-17-HAZİRAN 2013)







KOÇ: Bu hafta sizi zor kararlar bekliyor.Hafta başı zorlanabileceğiniz konularla karşılaşabilirsiniz.Kararlarınızı verirken çok dikkatli olmakta fayda var.Duygusal anlamda enerjinizi boşa harcadığınızı düşündüğünüz bir konu,olumlu bir şekilde sonuçlanacak.







BOĞA:Hafta başında çok enerjik başlayacak,fakat hafta ortası enerji kaybı yaşayabilirsiniz.Enerji krediniz dikkatli harcamanız da fayda var.Bu hafta önemli kararlar vermemelisiniz.Duygusal enerjiniz bu hafta drukta olacak.Ani kararlardan kaçınınız.



,


İKİZLER: Yen ay ile beraber sizi harika bir hafta bekliyor olacak.Yeni ay geciktirdiğiniz planlarınızı hayata geçirme fırsatı tanıyacak ve bunan son derece mutlu olacaksınız.Parasal durumunuzda bir düşüş yaşayacak,duygusal hayatınızda yükselişe geçeceksiniz.





YENGEÇ: Bu hafta sizi aşk dolu bir hafta bekliyor olacak.Ertelenmiş duygularınızı bu hafta doya doya yaşayacaksınız.Bu hafta emlak işlerinden uzak durmanızda fayda var.Yeni ay ile beraber,parasal dünyanızda hareketlenme olacak,fakat dikkatli harcamanız da fayda var.





ASLAN: Çok hareketli bir hafta sizi bekliyor olacak.Enerjinizi aşan bir hareketle karşı karşıya kalıp yorgun düşebilir ve kendinize olan güveninizi yitirebilirsin.Para ile duygusal hayatı birbirine karıştırmamaya özen gösterin çünü bu hafta kafanız karışık olacak.



BAŞKA: Bu hafta yanılmalar yaşayabilir ve duygusal tuzaklarla karşılaşabilirsiniz.Çok dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir hafta.Ayrıca bu hafta aldanmaya çok  açık olaca ve ani ayrılıklar yaşayabilirsiniz.         




TERAZİ: İkizlerde gerçekleşecek olan Yeni ay sizi de aynı şekilde etkileyecek.Enerjiniz yüksek ve hırslı olacaksınız.Duygusal hayatınızda beklenmedik olumlu olaylarla karşılaşacaksınız.Harika bir hafta sizi bekliyor.



AKREP: Bu hafta değişikliklerle dolu geçecek sizin için.Hafta arasına dikkat çünkü büyük bir değişimin ortasında bulabilirsiniz kendinizi.Geciktirdiğiniz bir mesele başınızı ağrıtabilir.Sonuç bekleyen bu meselenizi artık neticelendirme zamanının geldiğini göreceksiniz.





YAY: Bu hafta sizin zıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni ay,size yenilikler getirecek.Bu yeniliklerin arasında aileden ayrılma söz konusu olabilir.Bu hafta düşlediğiniz ve arzu ettiğiniz yenliklere odaklanmanız da fayda var.Yeni başlangıçlar sizi bekliyor olacak.



OĞLAK: Bu hafta taşınma ve ayrılıklar yaşayacağınız bir hafta olabilir.Ani ayrılıklar ve evlilik kararları Oğlak burçlarını bekliyor olacak.Etrafınıza gelişen olayların hızını yakalamakta zorlanabilirsiniz.Çok hırslı bir hafta sizi bekliyor.


KOVA: Yerinizde duramayacağınız bir hafta sizi bekliyor.Enerji birikiminizi ani kararlarda kullanmamalısınız.Duygusal hayatınızdaki durgunluk bu hafta son bulacak.Kendinizi yeniliklere hazırlayın.Maddi dünyanızda aynı hareketlenmeyi göreceksiniz.



BALIK: Neptün geriliyor ve duygusal hayatınız karışıyor.Kararsız olan Balıklar bu hafta üstesinden zor gelebilecekler günler yaşayacaklar.Yeni ay'ın hareketi ve enerjisi ayın ortasında doğan Balıkları olumlu yönde etkileyecek.Zorlanacağınız bir hafta.




MUTLU HAFTALAR.





















































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder