24 Nisan 2013 Çarşamba

25-NİSAN-2013 GÜNLÜK BURCUNUZ.

           KOÇ            

   Bugün zihniniz çok berrak olacak.Düşünmek ve çalışmak için çok uygun bir gün olacak.Uzun konuşmalar,tartışmalar,yazı yazışmak için çok doğru bir gün.Bugün keyifli bir gün olabilir.                                                       

                  




       BOĞA                       

İşlerinizi yoluna koymak için çok uygun bir gün olacak.Bazı olayları fark ettikten sonra sınırları çizeceksiniz.Kendiniz için verdiğiniz bu karar,başarınızın ilk adımı olacak.   


       İKİZLER

Birtakım gizli kapaklı fikirleriniz var.Hassas zekanız bugün çok işinize yarayabilir.Yapacağınız planlarda oldukça başarılı olacaksınız.Birinden şüpheliyseniz,planınızı erteleyin.                                     




       YENGEÇ
Bugün duygularınız çok kuvvetli,fakat mümkünse denetim altında tutun.Neyin önemli, neyin önemsiz olduğunu daha kolay anlayacak,devrini tamamlamış fikirleri bir kenara atacaksın



      ASLAN

Özel hayatınızda geçen bazı olaylar,sizi hayat hakkında ve amaçlarınız üzerinde  fazlasıyla düşünmeye sevk edebilir.Hassas duyguları kenara bırakıp,mantığınızla düşünmelisiniz.Endişelenmeyin,ancak temkinli davranın.



BAŞAK

İşle ilgili konular için çok güzel ve uygun bir gün.İşinizde biranda parlayabilir ve dikkat çekebilirsiniz.Yeteneklerinizi gösterme zamanı gelmiş.Bu günü çok iyi değerlendirin.Ayrıca karşınıza deneyimsiz insanlar çıkabilir.Uzak durun.


TERAZİ

Tüm sorunları çözebilecek enerjiye sahipsiniz.Kendinizi başarılı ve güçlü hissedeceksiniz,bu günü iyi değerlendirin.sizden yaşça büyük birinden alacağınız nasihatleri kesinlikle dikkate alın, kulak arkası yapmayın.


AKREP

Sezgileriniz bugün işinize yarabilir,çünkü etrafınızda gelişen bazı olayları dikkatli ve temkinli yaklaşmanız gerekecek.Ayrıca imkansız gibi görülen şeyleri yapmak için karşı konulmaz bir istek duyuyorsunuz.Bunun için tüm enerjinizi harcayabilirsiniz.


YAY


Bugün  ilgilenmekte olduğunuz konuya ya da işinize konsantre olmakta güçlük çekebilirsiniz.Kendinizi duygularınızın ve iç sesinizin akışına bırakın.Felsefi düşünceleri,şimdilik bir kenara bırakın.İç aleminizde herşey pamuk ipliğine bağlı.


OĞLAK





Durumunuzu güçlendirmek için,bazı önemli meselelerin üzerinde yoğunlaşmanız gerekecek.Gerçeği gözden kaçırmadan,olayların özüne inebilmeyi başaracaksınız.Yeni başarılar sizi bekliyor.


KOVA



Dünyayı yepyeni bir gözle algılayacağınız bir gün olacak.Çok güzel bir gün.İnsanlara ve etrafınızdaki her şeye değer verme duygusuyla ilginizi yakınlarınızdan esirgemeyin.




BALIK


Romantik bir gün.Kendinizi duygularınızın akışına bırakın ve sadece yaşadığınız anın tadını çıkarın.Size yönelen duygu ve yaklaşımlar hoşunuza gidecek.Bugün çok şanslı bir gün olacak.İşiniz size her zamankinden daha çok zevk verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder