23 Nisan 2013 Salı

24-NİSAN-2013 GÜNLÜK BURCUNUZ.


KOÇ:Bugün tuhaf fikirler ve planlar içindesiniz ki,bugüne kadar sizi seven,sizi destekleyen insanları çok şaşırtıyorsunuz.Bazı davranışlarınızla onları yaralayabilirsiniz.Hayal ve gerçek arasındaki ince çizgiyi iyi ayarlayın.

BOĞA: Özel hayatınızda geçen bazı olaylar,sizi hayat hakkında düşünmeye sevk edecek.İçinizi bir güvensizlik hissi kaplayabilir.Endişelenmeyin ve temkinli olun.Bazı fikirleri ertelerseniz sizin için faydalı olabilir.

İKİZLER: Bugün kendinizle hesaplaşacaksınız ve bu sizin için çok faydalı olacak.Durmadan kendinizi yediğiniz bir olay,sorunsuz bir şekilde yoluna girecek.Uzun zamandır beklediğiniz bir projeniz var, bugün onun sinyallerini alabilirsiniz.

YENGEÇ: Hayatınızı değiştirmek için bazı kararlar alacaksınız.Her şeyi gözden geçirecek ve bu kararı alacaksınız.Bu aldığınız karar sizin için çok faydalı olacak.Sağlığınıza dikkat.

ASLAN: Sizi kızdıran insanları bağışlama ve sorunları çözme yoluna giderseniz,bu fedakar davranışlarınızdan dolayı takdir alacaksınız.Yoğun bir zihinsel faaliyet içine girecek ve bundan müthiş zevk alacaksınız.

BAŞAK: Bugün yönetim,yargılama ve bunlar gibi net düşünce yapısı gerektiren işlerde başarılı olma şansınız son derece yüksek.İş hayatınızda içinizden gelen sese kulak vermek yerine,mantıksal hareket etmelisiniz.

TERAZİ: Hiçbir şeye bağlanamıyorsunuz fakat bu tamamen kendinizin yarattığı bir durum.Çünkü size gelebilecek fırsatların önüne hemen bir set çekiyorsunuz.İçinizdeki güvensizlik hissini biran önce atmanız lazım.

AKREP: Bugün ani bir çıkış yaparak,kendinizi ortaya koymak zorunda kalabilirsiniz.Duygularınızı denetlemeye özen gösterin.Kendinizi ele alacak  ve  sorgulayacaksınız.Bu sorgulama neticesinde kendinizle yüzleşeceksiniz.

YAY: Bağımsızlık tutkusu ve özgürlük arayışına bugün son vermelisiniz çünkü çok zorlanacağınız bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz.Neyin önemli neyin gereksiz olduğunu anlayacaksınız.

OĞLAK: Bugün sahip olma duygunuz ortaya çıkabilir.Bugüne kadar size engel gelen olayları aşabilir ve fırsata çevirebilirsiniz.Bugün çevrenize güven duygusu yayıyorsunuz.Toprak la ilgili işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

KOVA: İçinde bulunduğunuz durumu neticelendirme fırsatı yakalayacaksınız.Yeni bir şeye başlama şansınız bugün çok yüksek.Yoğun bir zihinsel faaliyet içerisine girecek ve bundan çok keyif alacaksınız.

BALIK: Sanatsal yetenekleriniz bugün ön plana çıkacak.Birbirinden hoş sözlerinizle etrafınızı etkiliyorsunuz.İlham perisi yanı başınızda.Bugün evrenden her şeyi dileyebilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder