29 Mart 2015 Pazar

4 NİSAN 2015 KANLI AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK.





KOÇ:  4 Nisan'da Ay, 7. evinizde tutulacak. Evlilik, ilişkiler, iş ortakları..Tutulma döneminde bilinç altınız harekete geçebilir ve bununla beraber baskılar ve dayatmalar artabilir.

BOĞA:. Sağlıkla ilgili konular, odak noktanız olabilir. Konuların üzerine gidebilir ve irdeleme isteğiniz artabilir.Bu sizi olumlu yada olumsuz sonuçlara götürebilir.Yüzleşme yaşayabilirsiniz. 

İKİZLER:Tutulmanın şanslı burçlarından biri sizsiniz. Aşk hayatınızda meydana gelecek değişiklikler sizi heyecanlandırabilir. Bazı hukuki sorunlar gündeme gelebilir.Sizi zorlayan bir davanız varsa,bu olay sizin lehinize sonuçlanabilir.

YENGEÇ: İşiniz yüzünden ikamet değişikliği yaşamanıza sebep olabilir.Evde vakit geçirme isteği artabilir.Bilinç altınız geçmişi ve çocuklukla ilgili  anıları ortaya çıkarabilir.

ASLAN: Eğitim ile ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir.Bilinç altınız inanç sisteminizi gözden geçirmenizi isteyebilir.Aile içinde bazı duygusal olaylar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Maddi anlamda bazı ihtiyaçlarınız artabilir.Alım satımlar gündeme gelebilir.Sevmediğiniz insanlar tarafından eleştiriye maruz kalabilirsiniz.Bu durumda kendinizi acımasızca eleştirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Bazı zorunlu değişimler yaşayabilirsiniz,ancak bu tutulmadan en berrak zihinle çıkacak olan kişiler siz Teraziler olacaksınız.Duygusal baskılar artabilir korkmayın bu geçici bir durum olacaktır.

AKREP: Mümkün olduğunca kontrolü elinizde tutmaya çalışın.Zira kontrolünüz dışında gelişecek olaylar var.Gizli ilişkilerinizin ortaya çıkabilir.Bazı psikolojik sorunlar ortaya çıkabilir.Özellikle bu hafta beslenmenize dikkat edin.

YAY: Yalnızlıktan kurtulma ihtiyacınız yoğunlaşabilir.Çocukları olan Yaylar da eğitim ile ilgili bazı sorunları ön plana çıkabilir.Beklediğiniz bir destek varsa onu bu hafta bulamayabilirsiniz.Kariyerinizle ilgili bir yükseliş yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Bu tutulma kariyerinizi ve ailenizi olumlu bir şekilde etkileyecektir.Uzun iş seyahatleri gündeme gelebilir.Sosyal ilişkilerinizde büyük bir artış yaşayabilirsiniz.Hayatınızda büyük bir sıçrama yaşanabilir yeter ki biraz çevrenize dikkatli bakın.

KOVA: İkamet ettiğiniz yer ile yada yasal bir sorununuz var ise bunlar gündeme gelebilir.Bazı şartlarınızda küçük değişimler yaşayabilirsiniz.Yaşamınızı hareketlendirecek yeni insanlarla tanışabilir ve tanışmadan oldukça karlı  çıkabilirsiniz.

BALIK: Bu tutulma siz Balıkları oldukça etkileyecek.Kendinizi her şeyden soyutlayabilirsiniz. Metafizik boyutuna geçebilirsiniz.İç sesinize her fırsatta kulak vermenizi tavsiye ederim,çünkü iç sesiniz her an uyanık olacak ve sizi doğru yönde yönlendirecektir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder