2 Aralık 2014 Salı

BURÇLARIN ARALIK 2014 TAROT KARTI


tarot
KOÇ
Bilinmeyen gizil güçlerinizi, ince bir ruh yapısına sahip olduğunu simgeler.
Hayatınızdaki kararlı tavırlarınız sizi düzenli bir şekilde ilerlemeye sevk ettiğini göstermektedir. Sabırlı olmakla birlikte aynı zamanda yeni duygu ve heyecanlara açık olduğunuzu göstermektedir.Bu kart ayrıca sizin hayallere dalabileceğinizin bir göstergesi de olmaktadır.İçinizdeki gizli hazineye ulaşabilmek için çok derinlere dalabilirsiniz.Anlayışlı nazik ve derin ince ruhunuz sizin ilişkilerinizde verdiğiniz önemi gösteriyor.
tarot
BOĞA
Zeka, becerikli bir kişilik ve ayrıca öz güvenin simgesidir.
Olayları etkili bir biçimde ele alacağınız görünmektedir.Ve insanları etkileme gücünüzün artık farkına varıp bunu zekice kullanacağınızın göstergesidir.İçinizdeki enerjiyi etkili bir biçimde kullanarak aklınızda geçen projelerinizi başarılı bir biçimde yerine getireceksiniz.Aşk hayatınızda ise büyük bir çekicilik ve hayranlık ile geçicektir.Eğer inandıklarınızı yaparak duygularınızı gösterirseniz işlerinizin üstesinden başarılı bir biçimde geleceğini göreceksiniz.
tarot
İKİZLER
Ermiş dünyadan geri çekilmişliği ve kişinin kendi iç dünyasına dönmesinin kartıdır.
İş Yaşamınızdan ve insanlardan uzaklaşmak isteyeceğiniz bir yer aramaktasınız.İstediğiniz noktaya bilinçli bir şekilde yaklaştığınızı göstermektedir bu kart.Düşünceli ve çekingen tavrınız, geçici bir durumdur ve içe döndüğünüz bu dönemde yalnızlığın tadını çıkarıyorsunuz.Fakat sizin bu tutumunuzun dışarıyada küskünlük tavırları olarak algılandıüını unutmamanız yararınıza olur.
tarot
YENGEÇ
Güç derin bir iç uyumu temsil eder.Bu kart iç güdülerinizi sahte ahlaki değerler arasında gizlemenin esas hedefiniz olmaması gerektiğini gösterir.
İşinize bütün enerji ve tutkunuzla bağlanacaksınız.Üretkenliğiniz Hat safada olacak ve basarılarınız pekişecektir..ilişkilerinizde ise tutkulu bir dönem yaşayacaksınız.Önemli bir güç alanına atılacaksınız ve bu güç alanı size enerji canlılık ve güç kazandıracaktır.
tarot
ASLAN
Kader çarkı kaderinize bakışınızdaki güçsüzlüğü ve yardıma muhtaç olduğunuzu simgelermektedir.
Sorumluluklar altında ezildiğinizi hissedebilirsiniz.Yıpranmış olduğunuz ortada ve büyük değişimler sizi beklemektedir. Fakat bu değişimler sizin istediğiniz biçimde olmayabilir.Hayatınızın atı ve eksilerine mahkum olduğunuz bir dönemdesiniz.Bu konudaki korkularınızı ve umutlarınızı kadere bağlamış oldugunu gösteriyor.Buna rağmen yinede olayların önemini kavramalısınız. Kaderinizi ve sorumluluklarınızı severek kabul edin, çünkü isteklerinize yavaş yavaş adım adım ulaşacaksınız.Asla Mutluluğu aramaktan vazgeçmeyin ve pozitif düşünmeye çalışın.
tarot
TERAZİ
Kral dogadaki tüm gizemli kurallara vereceğiniz bağımsızlık mucadelesini simgelemektedir.
Gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz isteklerin olacağının habercisi anlamına gelmektedir. Sadece kendinize verdiğiniz güvenden mutlu olun yeter.Alacağınız yardımlara pekte güvenmememiz yararınıza olacaktır aksi halde sizi hayal kırıklığına uğretıp yarı yolda bırakabilir. Gerçeklere dayanarak alacağınız tavırlar sizin sistemli bir şekilde hareket etmenizi sağlayacaktır.Otoriter tavırlarınız ilişkinizde sorunlar yaratabilir biraz kendinize hakim olmalısınız.
tarot
AKREP
Ölüm karti veda anlamina gelir.Fakat gerçek ölümle aynı anlamı taşımamaktadır.
Yasadiklarinizi zihninizden sildiniz, silmenin verdigi aciyi ne yazik ki hala yasiyorsunuz.Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz.Ancak yasadiklarinizi unutmak için kendinize biraz zaman taniyin. Kendinizle hesaplasma dönemi kolay bir dönem degildirm.Bundan sonra ayrilisin net ve olumlu bir sekilde sona ermesi için neler yapmaniz gerektigini düsünmelisiniz. Çünkü gelecege olan bakis açiniz berrak olmali ancak böyle kolay geçis yapabilirsiniz,İliskilerde ise oturup partnerinizle konusmaniz gerekebilir. Bu onunda bu ayriligi kabul etmesinde önemli bir adim atmasinda yardimci olacaktir,
tarot
YAY
Savas arabası ileriye atılan adımları simgelemektedir.
Bu kart kendinize olan aşırı güveni atmanızı ve güç kullanmanızı artık bırakmanız gerektiğini uyarır.İleriye yönelik önemli bir adım attığınızı simgelemektedir. Bu da sizi önemli bir konuma gelmenizin, iyi bir kariyer kapısının sonuna kadar aralayacağınız anlamına gelmektedir.Ancak bu yolda asla bencillik etmemelisiniz.Ayrıca başkalarının size aşıladığı duygu ve düşünceleri bir kenara bırakıp kendinize özgü fikirler çerçevesinde hareket etmelisiniz.İstekleriniz ve duygularınız arasındaki uçuruma bir denge kurmalısınız.
tarot
OĞLAK
umudu bilgeligi ve yüksek baglantilari, görüsü simgeler.Uzun vadeli planlariniza baslayacaginizi gösterir.Olumlu bir olayin gerçeklesecegini gösteren bir karttir.
Atacaginiz adimlar size gelecek vaat ediyor.İleriyi görme özelliginiz ,yildizla size yol gösterecektir. İyimserliginizi devam ettirip basarilarinizin altina imzanizi göreceksiniz. Gelecege güvenle bakin.İliskilerinizde güzel seyler vaat eden karsilasmalar ve mutluluk dolu bir iliski sizi bekliyor.


KOVA
tarot
Kraliçe canlılığın, yeniliğin, gelişmenin, yeniden doğuşu simgeler.
Bu kart sizin içinizde olan gücün ortaya çıkacağının simgesidir.Değişen durumlara ayak uydurmanız gerekmekte olduğunu ve rutin bir hayat düzeninden kurtulacağınızın simgesidir. İlişkilerinize yeni canlılıklar gireceğini ve verimli değişimlere açık olduğunuzu göstermektedir.
BALIKtarot

Ermiş dünyadan geri çekilmişliği ve kişinin kendi iç dünyasına dönmesinin kartıdır.
İş Yaşamınızdan ve insanlardan uzaklaşmak isteyeceğiniz bir yer aramaktasınız.İstediğiniz noktaya bilinçli bir şekilde yaklaştığınızı göstermektedir bu kart.Düşünceli ve çekingen tavrınız, geçici bir durumdur ve içe döndüğünüz bu dönemde yalnızlığın tadını çıkarıyorsunuz.Fakat sizin bu tutumunuzun dışarıyada küskünlük tavırları olarak algılandıüını unutmamanız yararınıza olur.
tarot
Asilmis adam, zoraki bir durgunlugun ve hareketsizligin gerekli oldugunu, derin sebeplerin anlasilmasi sonucu degisen dünya görüsünü ve bir dönüm noktasi firsati elde edildigini simgeler.
İliskinizin devam etmesini istiyorsaniz inatçi tutumunuzdan vazgeçip düsüncelerinizi degistirmelisiniz.Sabirsiz davranarak önemli ayrintilari gözden kaçirdiniz. İnatla baski altinda tuttugunuz duygularinizi artik salivermelisiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder