2 Mart 2014 Pazar

3-MART GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI.

KOÇ:  Haftaya enerji dolu başlıyorsunuz.Parasal anlamda çok rahatlayacaksınız.Kendiniz için bu hafta mutlaka bir şeyler yapmalısınız.Uzun zamandır kendiniz için bir şey yapmadınız.Kendinizi ödüllendirin.

BOĞA: Boğalar haftaya sıkıntılarını arkalarında bırakarak giriyorlar.Bugün güzel haberler sizi bekliyor olacak.Uzun zamandır planladığınız işlerinizde rahatlama yaşayacaksınız.Bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ve canınız sıkılabilir.

İKİZLER:Yeni haftaya enerji dolu başlayacaksınız.Askıya aldığınız işleri yoluna koymanız gerekiyor yoksa geç kalabilirsiniz.Yaşadığınız bir hayalkırıklığı size çok farklı bir bakış açısı kazandıracak.Bu açıyı dikkate almalısınız.

YENGEÇ: Bu haftaya kafanız karışık olarak giriyorsunuz.Çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz bir insandan,beklenemedik bir hareketle karşılaşabilir ve büyük bir hayalkırıklığı yaşayabilirsiniz.Verilmiş bazı sözleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.

ASLAN: Bu haftaya çok hızlı,güvenli giriyorsunuz.Bugün, hedeflediğiniz işinizle ilgili olumlu haberler alabilirsiniz ve bu haber sizi oldukça rahatlatacak.Hırs yaptığınız bir meselede başarılı oluyorsunuz.Bugün aile içinde olmamaya özen gösterin.Aile içi kargaşa söz konusu olabilir.

BAŞAK: Bugün Başaklar enerjilerini nereye kullanacaklarını şaşıracaklar.Bu hafta oldukça hareketli başlayacak ve öylede devam edecek.Planlarınızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.Küçük bir parasal sorun yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Bu haftaya,hafta sonundan kalma bir sıkıntıyla giriyorsunuz.Bu sıkıntı tüm hafta canınızı sıkabilir.Kafanızdaki sorulara cevap arıyorsunuz ve bu cevapları bulamamak canınızı sıkıyor.Ancak hafta sonuna doğru kafanız rahatlayabilir.

AKREP: Akrepler çok keyifli başlıyorlar haftaya.Parasal bir stresi arkanızda bırakıyorsunuz.Bazı yeni başlangıçlar,yeni adımlar atmayı planlıyor ve bu planlarınız tutuyor.Beklenmedik haberlerde sizi bekliyor bu hafta.Keyifli,canlı bir hafta sizi bekliyor.

YAY: Yeni haftaya özelliğiniz olan dik kafanızla adım atıyorsunuz.Bildiğini okuyan Yaylar bu hafta bundan dolayı canları sıkılabilir.Parasal bir beklentiniz size ulaşıyor ve rahatlıyorsunuz.Bu sizin ummadığınız bir parada olabilir.

OĞLAK: Çok isteksiz başlıyorsunuz haftaya.Canınız hiç bir şey yapmak istemiyor sanki.Ancak çok güzel gelişmelerle ilgili haberler size ulaştıkça hayatınıza hareket gelecek canlanacaksınız.Bugün size çok karmaşık gelen işler gelebilir.Özelliğiniz olan sabrınızla bu işlerin üstesinden geleceksiniz.

KOVA: Çok hızlı bir başlangıçla haftaya başlıyorsunuz.Bu hafta çok yorulacaksınız.Kısa seyahatleriniz olabilir.Canınızı sıkanlar olabilir ama fazla kafaya takılacak şeyler olmadığını anlayacaksınız.Keskin kararlar vermekten kaçının ki daha sonra pişman olmayın.

BALIK: Balıklar biraz yorgun ve halsiz başlayacaklar haftaya.Ancak girdikleri bir ortamda yaşayacaklarından sonra tüm yorgunlukları geçecek.Olumlu gelişmeler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.Kesin sonuçlar beklediğiniz bir meselenizle ilgili çok mutlu edici haberler alacaksınız.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder