23 Mart 2014 Pazar

24-MART HAFTALIK BURÇ YORUMLARI..







KOÇ: Hayatınızdaki değişim devam ediyor.Bu hafta farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.Yeni bir proje uygulayacaksınız,ancak bu projeye ummadığınız insanlarla devam edeceksiniz.Bu sizi şaşırtmasın.Hayatınızdaki konular bu hafta netleşecek ve kafanız rahatlayacak.Hafta başında ayaklarınızı yerden kesecek bir teklif alabilirsiniz.


BOĞA: Çok şanslı bir hafta sizi bekliyor.Alacağınız teklifin detaylarına takılmamanızı öneririm,takıldığınız takdirde kafanız karışabilir ve olumsuz bir karar verebilirsiniz.Bu daha sonra pişmanlıklara sebep olabilir.Aşk hayatınızda beklenmedik yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Uzu

İKİZLER: Hafta içinde alacağınız bir haber sizi dostunuzla ilgili tedirgin edebilir.Bu hafta güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.İş hayatınızdaki sorunlar biraz canınızın sıkılmasına sebep olabilir.Yeni haftanız oldukça meşgul ve yorucu geçebilir.Ancak bu yorgunluk sizi amacınıza ulaştıracaktır.Şanslı bir hafta sizi bekliyor.


YENGEÇ: Bu hafta çekindiğiniz konuda rahatlayacaksınız.Yeni bir süreç sizi bekliyor olacak.Yeni ilişkiler,beklenmedik fırsatlar bu süreç içinde yer alacak.Bu süreci iyi değerlendirmelisiniz.İletişim gerginliği yaşayabilirsiniz.Bazı boşluklar yaşasanız da,genel olarak bu haftanız güzel geçecek.

ASLAN: Bu hafta değer verdiğiniz bir dostluğunuzu sonlandırabilirsiniz.Bu konuda her ne kadar canınız sıkılsa da,daha sonra bunun çok doğru bir karar olduğunu anlayacaksınız.Hafta içinde yeni kararlar alırken çok dikkatli olmalısınız.İş hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.


BAŞAK: Uzun zamandır katılmayı düşündüğünüz faaliyetlere bu hafta katılıyor ve kendinizi gösteriyorsunuz.Kendinizle ve hayatınızla ilgili bazı durumları netleştirme çabanız bu hafta da sonuçsuz kalabilir.Fazla detayların üzerinde durmamalısınız.Bu detaycı özelliğiniz durumunuzu geciktiriyor.


TERAZİ: Beklediğiniz anlaşmayı bu hafta yapıyorsunuz.Ardı ardına gelecek olan haberler,sizi canlandıracak.Bu canlılıkla alacağınız ve uygulayacağınız planlar size olumlu neticeler getirecektir.Tereddütlerinizin olduğu bir mesele olumlu bir şekilde sonuçlanıyor.Hafta sonuna doğru kendi kendinizle savaş halinde olabilirsiniz.


AKREP: Çok istediğiniz ve üzerinde uzun zamandır kafa yorduğunuz bir işiniz bu hafta yoluna giriyor.Ailenizle ilgili belirsizlik canınızı sıkabilir.Hafta sonuna doğru bu belirsizliği yoluna koyacaksınız.Biraz sabırlı olmalısınız.Sizden fedakarlık bekleyen birine yardımcı olacaksınız.Bu yardımınız size olumlu bir şekilde geri dönecektir.


YAY: Ailevi  sorunlar yaşayan Yaylar,bu hafta ortasına doğru sorunlarını yoluna koymuş olacaklar.İş hayatınızdaki fırsatları değerlendirmemekte ısrarcı olmanız daha sonra pişmanlıklara sebep olabilir.İş fırsatlarını iyi değerlendirin.Kayıtsız kaldığınız bir mesele,karşınıza çok büyük bir sorun olarak çıkabilir.Dikkatli olmanızda fayda var.

OĞLAK: Kendinizle ilgili bazı düzenlemeler peşindesiniz.Bu hafta bu düzenlemeyi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz.Yerleşim ve ailenizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.Bazı gerçekleri göz ardı etmemenizde fayda var,zira bu meseleler karşınıza  zorlanabilirsiniz.Size verilmiş sözler yerini bulacaktır.İnişli çıkışlı bir hafta var önünüzde.


KOVA: Sizin dışınızda gelişen olaylar karşısında zorlanabilirsiniz.Bu sebeple çevrenize karşı dikkatli olmanızda fayda var.Bu durumu yoluna koymak size düşecektir.Hafta içinde sizi sıkan konuları bertaraf ediyorsunuz.Aile içinde beklenmedik bazı masraflar canınızı sıkabilir.Hafta sonuna doğru bazı düzenlemeler sizi bekliyor olacak.

BALIK: Maddi konularla ilgili yeni planlar yapmanız gerekebilir.Bu hafta harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.Hafta sonuna doğru alacaklarınız ile ilgili sorunları yoluna koymuş olacaksınız.Duygusal dünyanızda bazı boşluklar yaşayabilirsiniz.Bunları fazla dikkate almayın,hafta sonuna doğru bunları aşmış olacaksınız.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder