15 Mart 2014 Cumartesi

16-MART 2014 DOLUNAY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK.



16 Mart 2014 Pazar Günü,  saat 19:10 civarında Başak Burcu’nun 26 derecesinde DOLUNAY tam halini alacak.
Her DOLUNAY’da olduğu gibi öncelikle duygularımızı kontrol altında tutmalıyız.
Dengemiz bozulabilir,ağzımızdan geri dönüşü olmayan sözler çıkabilir .
Kısacası bizi başkalaştırır.


KOÇ:Bu dolunay üzerinize kaygı getirebilir.Kendinizi kaygılı ve endişeli hissedebilirsiniz.Etrafınıza karşı kuşkulu yaklaşabilirsiniz Arkadaşlarınıza,ailenize karşı önyargılı davranabilirsiniz.Eski deneyimlerinizi tekrar hayata geçirmeyi düşünebilirsiniz.İçinizdeki savaşçı ortaya çıkabilir onu bastırmanızı tavsiye ederim,çünkü sizi istemediğiniz noktalara götürebilir.


BOĞA:Bu dolunay sizi iş hayatınızda etkileyebilir.Yeteneklerinizi sergilemeniz de size yardımcı olacaktır.Sosyal etkinliklerde kendinizi bulabilirsiniz.Bu etkiliklere de dikkat çekebilirsiniz.Önünüze çıkacak olan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.Haddinizi aşmamaya dikkat ediniz yoksa saygınlığınızı yitirebilirsiniz.



İKİZLER:Bu Dolunay, size yeni iş fırsatları ya da yaptığınız iş konusunda parlama imkanı getirebilir.
Sakin ve dikkatli olmak, hem olanaklarınızı genişletmenizi hem de uzun vadede daha kazançlı olmanızı sağlayacaktır.
Sağlığınızı ve dengenizi koruyun,bunu ihmal etmeyin zira bu size başarıyı getirecektir.Aile içinde önemli kararlar alabilirsiniz.


YENGEÇ:Bu Dolunay, size etrafınızda olup biteni dikkatle inceleme ve insanlara karşı temkinli hatta katı olma eğilimi getirebilir.Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.Ayrıca beklentilerinizi düşürebilirsiniz.Mümkün olduğunca rahatlamaya çalışın.



ASLAN:Bu dolunay sizi,uzun zamandır üzerinde planlar yaptığınız meselelerinizin içine taşıyabilir.Kendinizi istediğiniz ve planladığınız yerde bulabilirsiniz.Dolunay sizi bu konularda destekleyecektir.Hayallerinizi ve beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak ortamlar yaratmanıza destek olacaktır.


BAŞAK:Dolunay kötü giden her türlü meselenizi destekleyecektir.Özellikle sağlık sorunları olan Başakları iyileştirecektir.Kendinizi fazlasıyla sorgulayacak ve geçmişte yapmış olduğunuz yanlışlarla yüzleşeceksiniz.Fedakar özelliğiniz artabilir.Kendinizi kontrol altında tutmanızda fayda var.


TERAZİ:Kendinizi fazlasıyla sorgulayabilirsiniz.Dolunay sizde var olan bazı korkularınızı tetikleyebilir ve yanlışa sürükleyebilir.Dikkatli ve kontrollü olmanızda fayda var.
Dolunayın enerjisiyle mümkün olduğunca dua,meditasyon yapmanız enerjinizi yükseltecektir.Kaygılarınız artabilir ve kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.


AKREP:Dolunay aşk ve heyecanınızı yükseltecektir.Sevmek ve sevilmeyi sorgulayabilirsiniz.Kafanızda bazı soru işaretlerine olumlu cevaplar bulabilirsiniz.İş riskleri alabilirsiniz,dikkatli olmanızda fayda var.İştahınız artabilir bunu kontrol altında tutmalısınız.Ayrıca dolunay sizi sağlık konusunda destekliyor olacaktır.


YAY:Dolunayın enerjisi sizde yatırım yapma isteğinizi artırabilir ve yapacağınız yatırımları olumlu yönde destekleyecektir.Yatırım ve gayrimenkul konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.Bu dolunayda yatırım yapabilirsiniz.Dolunayın enerjisi fazlasıyla arkanızda.


OĞLAK:Bu dolunayın enerjisi,inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir.Her konuda kendinizi ön plana atıyor ve yıpranıyorsunuz.Dinlenmelisiniz.Dolunayın enerjisi sizde rahatlama isteğini yükseltebilir ve biraz kenara çekilebilirsiniz.Bir süre sonra tekrar meydanda olacaksınızdır.Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.Biraz dinlenin.


KOVA:Dolunay sizde finansal rahatlama getirecektir.Sevmediğiniz yönünüzle yüzleşebilirsiniz.Bu size iyi gelecektir.Asla ve daima sözcükleri geçen cümleler kurabilirsiniz.Bu cümleleri çok iyi düşündükten sonra kullanmanızda fayda var.Zira dolunay sizi bazı olumsuz düşüncelere itebilir.


BALIK:Dolunay size süprizler getirecek.Hiç ummadığınız insanlar bile size güzellikler yapacaktır.Dolunay Balık burcunun şansını yükseltecek.Özellikle dikkatli olmanız gereken konuların başında ilişkileriniz geliyor.İletişim bozukluğu yaşayabilirsiniz.Düşünerek ve ölçülü konuşmanızda yarar lacaktır.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder