1 Ocak 2014 Çarşamba

2014 İKİZLER AŞK HAYATI VE TARİHLERİ...


İKİZLER

6-Mart-5-Nisan yurt dışı seyahati gündeme gelebilir.Eğitimle ilgili almak istediğiniz yardım gündeme gelebilir.Eski sevgili ortaya çıkabilir.Yeniden denemeyi düşünebilirsiniz.Aşkta özgür bakış açınız değişebilir.

6-29 Nisan tarihleri aşkta ve ilişkilerde çok romantik anlar yaşayabilirsiniz.Çok duyarlı ve hassas olabileceğinz bir dönem.İlişkinizde veya evliliğinizde yaşamla ilgili tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

24-Haziran-18-Temmuz tarihlerinde çekiciliğiniz artabilir.Sosyalleşebileceğiniz ortamlar yakalayabilir ve aradığınız aşkı bulabilirsiniz.

30-Eylül-23-Ekim tarihleri aşk ve flörtle geçecektir.Duygulaınızın çok hareketli olcağı günler.Yaşamın keyifli taraflarını keşfececek ve sevdiğiniz dostlarınızla bu günleri çok mutlu,keyifli geçirebilirsiniz..Plan yaparken çok dikkatli olmanız gereken bir dönem çünkü ikilemlerle dolu olacak bu tarihler..Dikkat.

İkizler için en önemli tarihler ise 17-Kasım-10-Aralık tarihleri olacak.İlişkilerinize çok dikkatli olmalı ve geçmişte yaşamış olduğunuz tecrübeleri göz önünde bulundurmanızda fayda var.Bazı İkizler çok heyecenlı günler yaşayabilirler.Evlenme veya nişanlanma söz konusu olabilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder