29 Aralık 2013 Pazar

30-ARALIK 5 OCAK 2014. HAFTALIK BURÇ YORUMLAR....








KOÇ: Bu hafta hiç beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Çok güvendiğiniz bir insandan gelen problem sizi           kırabilir,kendinizi yetersiz hissettirebilir...Ancak bu sorunu çözmek yine sizi düşecek.


BOĞA: Bu hafta iş ve özel hayatınızda çok şanslı bir hafta yaşayacaksınız.Planlarınız ve girişimleriniz hiç                      beklemediğiniz kadar olumlu olacak.Şanslı bir hafta.

İKİZLER: Uzun zamandı karşılaşmadığınız bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.Bu hafta para problemi                                   yaşayabilirsiniz.Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. 


YENGEÇ:Bu hafta duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.Duygularınızda iniş ve çıkış yaşayabilirsiniz.Önemli                            konuşmaları bu hafta yapmamanızda yarar var.Sakin bir hafta geçirmelisiniz.


ASLAN:Beklediğiniz yardımı bu hafta alıyorsunuz.Çekindiğiniz bir meseleniz ile ilgili bir girişimde bulunacaksınız ve                  olumlu sonuçla karşılaşacaksınız.Cesaretiniz toparlayın.


BAŞAK: Bu hafta güvendiğiniz bir arkadaşınızın olumsuz bir davranışı canınızı sıkabilir. Bazı konuları konuşacak ve                      yüzleşeceksiniz.Biraz pişmanlıkla geçebilir bu hafta....


TERAZİ: Bu hafta,zihninizi yoran  konuyu masaya yatıracaksınız.Aile içinde yaşanan sorun bu hafta biraz                      daha büyüyebilir.



AKREP: Problemli başlayan bir meseleniz,size çok olumlu bir şekilde geri dönecek.Bu hafta duygusal                         ilişkinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.


YAY: Parasal konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.İlişkinizle ilgili alacağınız kararı iyi düşünün.Çok neşeli            bir hafta sizi bekliyor.


OĞLAK: Bu hafta beklemediğiniz büyüklükte bir süpriz ile karşılaşabilirsiniz.Şüphe duyduğunuz bir konunun                  yersiz bir şüphe olduğunu anlayacak ve mutlu olacaksınız.


KOVA: Bu hafta aile içinde bazı problemler yaşayabilirsiniz.Geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir konu                        karşınıza çıkartılabilir.Beklediğiniz projenin haberini alabilirsiniz.


BALIK: Bu hafta çok mutlu olacağınız bir haber alabilirsiniz.Güçlü bulduğunuz dostlarınızdan alacağınız                         yardım ile yeni bir projeye imza atabilirsiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder