26 Nisan 2013 Cuma

26-NİSAN 2013.BURÇLARIN BUGÜNKÜ TAROT YORUMLARI.

PARA İKİLİSİ 

KOÇ
Bugün plan yapma döneminize girdiniz.Zihniniz ise tüm alternatifleri görebilecek kadar berrak.Vakit kaybetmeden karar vermelisiniz.Önünüze gelecek olan teklifi iyi değerlendirin,kararsızlığa düşmemenizi tavsiye ederim.Yaşça büyük veya önemli biri,harekete geçmenize ön ayak olabilir.Bu kişiyi iyi değerlendirin.

KUPA ONLUSU
BOĞA
Her sözünüzün,her düşüncenizin ardında büyük bir enerji var.Bugün anında ve yerinde kararlar vereceksiniz.Aile içindeki sorunlar bugün neticeleniyor.Uzun zamandır planını yaptığınız bir mesele hal yoluna giriyor.Aile ve ev hayatına sığınıyor ve kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.Huzurlu bir gün.

PARA ALTILISI
İKİZLER
Pratik beceriler ya da işiniz konusunda tepkiyle hatta düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz.Biri yetkilerinizi sorgulayabilir.Bugün dikkati elden bırakmayın.Organizasyon yeteneğiniz ve sorumluluk duygunuzda bugün artış olacak.Mesleğinizde daha kararlı ve sağlam adımlar atmanız için çok uygun bir gün.Parasal dünyanızda bir hareketlilik söz kousu olacak.

PARA DOKUZLUSU
YENGEÇ
Bugün ev,aile,güven konularındaki endişeleriniz ve sıkıntılarınız sona erecek.Duygularınızı açıklıkla sorgulayacaksınız.İç dünyanızdaki sıkıntılarınızı yakınlarınızla konuşma imkanı bulacak ve rahatlayacaksınız.Bugün harcama yaparken rahat davranabilirsin,z. Çünkü hiç ummadığınız kadar para elinize geçecektir.Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir şeyi alacaksınız.

ASA ŞÖVALYESİ
ASLAN
Önemli kararlar vermeniz gerekebilir ve güvendiğiniz kimselere danışarak isabetli hareket edebilirsiniz.Birinin söylediği ya da aktardığı bir şeye canınız sıkılabilir ya da yanlış anlaşılmaya sebep olabilir.Bugün romantik tavrınızdan uzaklaşıyor ve tensel beraberliklere yöneliyorsunuz.

YIKILAN KULE
BAŞAK
Bugün bir konuda süratle karar almanız gerekebilir.Soğukkanlı olun ve kararınızı verin.Etrafınızdan etkilenmemeye dikkat edin.Telaşa kapılmak faydasız,hatta zararlı olabilir.Bir tayin yada taşınma söz konusu olabilir.Aile içinde bir tartışma yaşamamaya özen gösterin.Bugün sizin için negatif bir gün.Sakinliğinizi korumanızı tavsiye ederim.

AY
TERAZİ
Bugün daha çok hayal,daha az gerçek istiyorsunuz.Başka dünyalara yelken açıp,sınır tanımayan aşklar peşinde koşmak istiyorsunuz.Bugün duygularınız karışık.Bir insanın diğer yüzüyle karşılaşacak ve bu durum size hayalkırıklığı yaşatacak.Gizli kalmış bir olayın ortaya çıkması canınızı sıkabilir.Bugün biraz karışık duygularla karşı karşıya kalabilirsiniz.

KUPA ŞÖVALYESİ
AKREP
Bugün romantik tavrınız tavan yapacak.Beklenenin tersine,kötü giden ilişkiniz olumlu yönde değişecek.İlişkinizin yoluna girmesinden,çevrenizde sizi destekleyen bir yakınınızda son derece mutlu olacak.Duygularınızı yaşayın,ancak mantığınızı kaybetmemeye çalışın.Önemli bir karar aşamasında bulabilirsiniz kendinizi.

KILIÇLARIN SEKİZLİSİ
YAY
Bugün harekete geçme isteğiniz artacak.Hareketsiz geçirdiğiniz günlerin acısını çıkaracaksınız.Alacağınız bir haber canınızı sıkabilir ve sizi karar aşmasına getirebilir.Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarmak için çok uygun bir gün.Çevrenizden biraz uzaklaşmanız da fayda var.Yeni fikirler üzerine yoğunlaşırsanız,kazançlı çıkacaksınız.

KILIÇLARIN PRENSİ
OĞLAK
Çevrenizden biraz uzaklaşıp,yeni fikirler ve bilgiler üzerinde yoğunlaşırsanız,kazançlı çıkarsınız.Kendinizi biraz olayların akışına bırakmanızda fayda var.Böylelikle,özellikle mesleğinizde başarıyı yakalayabilirsiniz.Bugün yeni bir dönüm noktası yakalayabilirsiniz.Ayrıca bugün,özellikle uzun zamandır ihmal ettiğiniz yakınlarınızla iletişime geçin.

ASALARIN BEŞLİSİ
KOVA
Bugün işlerinizi yoluna koyabilir,his hayatınızı da düzenleyebilirsiniz.Bugün enerjiniz oldukça fazla,bunu iyi değerlendirmenizde fayda var.Mücadelenizi tamamlamanızı, yakınlarınızdan birinin yardımı ile aşabiliyorsunuz.Bugün oldukça hassas bir psikolojiye sahipsiniz.Şansınız ve enerjiniz açık,yeter ki siz yeteneklerinizi ortaya koyun.

AŞIKLAR
BALIK
Kendinizden emin duygularla hareket etmeniz,sevdiğiniz insanı son derece mutlu edecek.İlişkinizdeki duygular güçlenecek ve kendinize olan güveniniz artacak.Duygularınızla hareket etmeyi bırakıp,biraz mantığınızla hareket ederseniz,çok daha olumlu neticeler alabilirsiniz.Bugün aşkınızı ifade etmekten çekinmeyin.
Şanslı bir gün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder