16 Nisan 2015 Perşembe

18 Nisan 2015 21:57 Koç burcunda Yeni Ay..Burçların kendilerine sormaları gereken sorular?







KOÇ: Hayallerimin ne kadarını gerçekleştirebiliyorum ?

BOĞA: İlla birileri beni sevsin diye neden kendimden bu kadar uzaklaştım?

İKİZLER: Neden sevdiğim şeyleri yapmaktan vazgeçtim?

YENGEÇ: Neden mutluluğumdan vazgeçtim?

ASLAN: Bu kadar baskıya daha ne kadar dayanabilirim.

BAŞAK: Bazı konuları masaya yatırmam gerektiğini neden farkında değilim?

TERAZİ: Üzerime bu kadar sorumluluğu alıp neden nefes almamı engelliyorum?

AKREP: Kendime neden bu kadar baskı uyguluyorum?

YAY: Hayatımın üzerine kurduğum iktidarı kaybetmekten neden bu kadar korkuyorum?

OĞLAK: Neden deneyimlerimi paylaşmakta zorlanıyorum?

KOVA: Mutluluğumu,huzurumu neden ortaya çıkarmakta zorlanıyorum?

BALIK: Hayatımı şekillendirirken nerede hata yapıyorum?


Umarım bu yeni ay ile birlikte tüm bu sorulara cevap bulur ve yeniliklerle buluşursunuz.










BEYİN GÜCÜNÜZÜ KULLANARAK HAYATINIZI DEĞİŞTİRME METODU..

BEYİN GÜCÜNÜZÜ KULLANARAK HAYATINIZI DEĞİŞTİRME METODU..


                                BEYNİN SIRRI:

Beynin sırrı henüz çözülmemiştir.İnsan beyni öyle muazzam bir organdır ki kişi sadece zihnini kullanarak başaramayacağı hiç birşey yoktur.Düşünce gücü ile maddeleri bükebilir,bakışlarınız ile zihninizi odaklayarak eşyaları yerinden oynatabilir.Böyle muhteşem beyin gücümüzü diğer kişinin beynine odaklanarak kendi isteklerini yapmaya şartlandırması imkansız değildir.Sadece bu işlemi nasıl yapması gerektiğini bilmesi yeterlidir.Beynimizde mevcut olan telepati gücünü devreye sokmamız yeterli olacaktır.Telepati yolu ile ilgi duyduğunuz kişiyi kendinize aşık edebilirsiniz.Bu iş zor değildir,sadece sabır gerekir.

BAŞLANGIÇ:

1-) Telepatik bağ kuracağınız kişi size yakınsa bağ kurma işlemi kısalır,uzak ise biraz daha sabır ve özveri gerektirir.Telepatik bağ kuracağınız kişi ile karşı karşıya gelebiliyorsanız iki kaşının tam ortasına bakarak konuşun ve içinizden tüm duygu ve isteklerinizi ona telepatik yoldan iletin.

2-) Diğer işlem ise fotoğraf.Öncelikle sakin ve sessiz bir ortam seçip,rahat bir koltuğa oturun.Daha sonra telepati kuracağınız kişinin fotoğrafını elinize alın ve gözlerinizi onun iki kaşının arasına odaklayın.Duygu ve mesajlarınızı ona telepatik yolla  aktarın.


BİLGİSAYARDAN DAHA ÖTE BEYNİMİZ:

Beynimizin öyle mükemmel bir yapısı var'ki,önemli olan bunu kullanabilmemiz.Nereye gitsek beynimiz bizimle beraber gelir.Öyle muazzam bir organdır ki,ne elektriği kesilir nede şarjı biter.Beynimizin yanında bilgisayar bir hiç kalır.Yeter'ki biz onu kullanmasını ve programlamasını bilelim.

DÜŞÜNCE YAYINLARINA GÖRE YAPILMIŞ:

Doğuştan sahip olduğunuz bu aleti nasıl kullandığımız çok önemli.Düşünce yayını yapar.Programsız düşünür ve kontrolsüz yayın yapar.Öncelikle bu düşüncelerimizi denetlemeliyiz.Dağınıklığa müsaade etmemeliyiz.


NASIL DENETLEYEBİLİRİZ:

Öncelikle yayınlarımızı en düşük seviyeye getirmeliyiz.Gereksiz ve Ivır zıvır düşüncelere beyninizi kapatın. Kafanızı kurcalayan düşüncelerden arındığınız anda beyniniz hazır demektir.Düşünce yayınına başlayabilirsiniz.Aklınızdan sadece onu geçirin.Onun kiminle beraber olduğunu,nerede olduğunu merak etmeyin.Bu sizin sadece düşüncelerinizi bozar ve başka yönlere sevk eder.Bütün dikkatinizi telepatik bağ kuracağınız kişiden gelen titreşimlere verin.Bu bağı kurarken gergin ve kasılmış bir şekilde olmamaya dikkat edin.Bu gerginlik parazit yapar.

6 Nisan 2015 Pazartesi

6-12 NİSAN 2015 BURÇLARIN HAFTALIK TAROT YORUMLARI...




KOÇ: Bu haftanız biraz üzüntülü geçebilir.Altından kalkamadığınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İlişkinizde bir kopuş noktasına gelmiş olduğunuzu da gösterebilir.Kendinizi bazı konularda soyutlama zamanının geldiğini de ifade ediyor kart..Kemiklerinizle ilgili bir sorununuz varsa dikkate almanızın mesajını da veriyor..




BOĞA: Bu hafta bir iki yüzlülükle karşılaşabilir yada siz ikiyüzlü davranmak zorunda bırakabilirsiniz.Bu her iki durumda da size zarar verecektir.Kılıç yedilisi ahlakımızı ve davranışlarımızı dürüst bir bakış açısıyla gözden geçirmemiz gerektiğini ifade eder.Bu hafta kontrollü olmanızda yarar var.





İKİZLER: Bu hafta hayranlık uyandıran, büyük bir etkilenme
yaşayabilirsiniz.Gücünüzü doğru kullanır ve üzerinizdeki baskıyı kaldırırsanız,bu hafta üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorununuz kalmayacaktır..Yeter ki bu baskıdan kurtulun. Bu kart, bilinçli, kendimize karşı sorumlu, kararlı ve özgüven sahibi olduğumuzun, bu sayede hayatımızı da istediğimiz noktaya gelebileceğimizin habercisidir.






YENGEÇ: Sabırlı ve olumlu yaklaşımlar gösterirseniz,bazı sorunları oluruna bırakırsanız,ilişkileriniz yeni bir boyut kazanacaktır..Olaylara tek taraflı olarak değil, geniş bir açıdan bakmanızda fayda var.Aile içinde yaşanılacak sorunlarda dikkatli ve
 temkinli olmanızı öneririm.








ASLAN: .Bu kart yeni hafta da  bunalımlarınızın ve endişelerinizin sonlanacağını, kendimizi güvende ve bir başkasının kanatları altında emniyette hissedeceğinizin müjdesini veriyor.Sevginin ve dostluğun simgesi olan bu kart,güzel bir ilişki yada bir evlilik sinyali de veriyor






BAŞAK: Beklentilerin ve endişelerin sona ereceğini müjdeliyorBu hafta duygusallığınızın ön plana çıkacağı bir takım olaylar yaşanılabilir.Bu arada bir  yuva kurma isteği de açığa çıkabilir.Gerçekleşmesi mümkün olmayan işler peşinde koşmak yerine, daha gerçekçi hedeflere yönelebileceğinizi gösteriyor.





TERAZİ: Çalkantılı bir hafta sizi bekliyor.Çevrenizde yaşanılacak bazı olaylara karşı ciddi bir tavır takınmanız gerekebilir.Olaylardan dolayı ertelediğimiz sorunla karşınıza çıkabilir.Sabırlı olmanızı öneririm.Projelerinizi ve görüşmelerinizi bu hafta ertelemelisiniz.







AKREP: Bu kart  yeni bilgi edinme alanına gireceğimizi ya da bir hayat tecrübesi sürecinden geçeceğimizi bildirir.Bu hafta yeni bir tecrübe edinebilirsiniz...Bu kart aynı zamanda yeni bir işe gireceğimizi veya bize çok yabancı olan bir mesleğe atılacağımızı haber verir..





YAY: Geçmişte yapmış olduğunuz bazı hatalarla tekrar yüzleşebilirsiniz. Bu kart gelecekte hayatımızda etkili olacak bazı şeyleri oluşturabilmek için, geriye çekilip, hazırlandığımız bir dönemin sembolüdür.Bu haftanız geçmişinizle ilgili olaylarla geçebilir.







OĞLAK: Bu hafta gerçekleri daha net görebileceğiniz bazı ortamlar yaşayabilirsiniz.Kararsız olduğunuz,canınızı fazlasıyla sıktığınız bir konu üzerinde,bu kart fikirlerinizin netleşeceğinin haberini veriyor.Sağlık konularını dikkate almalısınız.



KOVA: Bu hafta kaybetmiş olduğunuz gücünüzü toparlıyor ve bir türlü üzerine gitmeye cesaret edemediğiniz konuyu istediğiniz şekilde sonlandırıyorsunuz.Risk alma cesareti,irade,azim bu hafta hep sizin yanınızda olacaktır.Yeterki siz onu farkına varın.





BALIK: Bu hafta karanlıkta kalan,kafanızı karıştıran bazı sorunlar aydınlanacak.İhtiraslı,hareketli,faal bir hafta sizi bekliyor.Mutlu ve başarılı olmanızı istemeyen bir yakınınızla yüzleşebilirsiniz.Öfkenizi bastırmanızı öneririm.Zira öfkelendiğiniz zaman sinirlerinize hakim olamıyabilirsiniz.










4 Nisan 2015 Cumartesi

Kanlı Ay Tutulmasından Burçlar Nasıl Etkilenecekler...





Ay tutulması bugün saat 15.00'te gerçekleşecek fakat Türkiye'den tam olarak 16.58'de izlenebilecek.

SADECE 5 DAKİKA SÜRECEK
2014-2015 yılları arasında 4 kez gerçekleşecek olan kanlı ay tutulmasında, bugün oluşacak dolunay 3. tutulma olacak.
4 Nisan kanlı ay tutulmasının agresif bir enerji açığa çıkartması bekliyor. “Sakin olun” ..
KOÇ: Ay tutulması partnerlerinizle ilgili konuları ön plana çıkarabilir...

BOĞA: Tutulma sağlık sorunlarınıza dikkat çekiyor...

İKİZLER: Uzun süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelebilirsiniz...

YENGEÇ: Ailenizle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya getirebilir.

ASLAN: Tanıdık vasıtası ile para kazanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir
.
BAŞAK: Aşık olduğunuz insanın değişen tavırları bu dönemde sizleri şaşırtabilir.

TERAZİ: Daha önceden görmezden geldiğiniz problemlerle yeniden karşılaşabilirsiniz.

AKREP: Bu dönemde, birlikte çalıştığınız kişilere dikkat etmeniz ve gerekiyor..

YAY: Tutulma Yayların kariyer anlamında hiç beklemedikleri fırsatlarla karşılaşabileceğini gösteriyor...

OĞLAK: Otorite sahibi kişilerle tartışmamaya özen gösterin...

KOVA: Uzaklarla ilgili beklediğiniz haberleri duyabilirsiniz...

BALIK: Borç ve ödemeler, maddi anlamda sorumluluklar gündeminizde olacak.