30 Mart 2015 Pazartesi

KADINLAR VE BURÇLARI..


KOÇ: 

Bir Koç kadınını tarif etmek gerekirse,o tam bir savaşçıdır.Kendi bildiğini okumakta üstüne yoktur.Her türlü zorluğa göğüs gerebilen,yenilgiyi asla kabul etmeyen,her türlü zorlukla başa çıkmayı bilen,hayatta kalmak için bir çok planları olan.bağımsız ve öz güveni olan bir kadındır.

TÜYO ! 
Onun yanında asla başka bir kadına bakmayın,içindeki amazon kadınını ortaya çıkarmanızı tavsiye etmem.




BOĞA:

Genel yapısı sakindir Boğa kadınlarının..Ancak sinirlendiği anda sizin için bir kabusa dönüşebilir hayat.Gerçek bir Boğa kadınını sadakatinden tanırsınız.Bu sebeple kendine sadık kalacak bir eş arar..O Venüs'ün güzel kadınıdır.Pratiktir,istikrarlıdır,hırslıdır,kontrollüdür.Tek başa çıkamayacağınız bir özelliği varsa,o da inadıdır.

TÜYO !
Boğa kadınını etkilemek istiyorsanız,onu güzel bir restorana götürün ve kullanacağınız parfüme dikkat edin.Kokular onu çok etkiler.





İKİZLER:

Oldukça neşeli ve konuşkan olurlar.Ani fikir değişimleri sizi korkutmasın...Aslında kişiliklerinin en önemli tarafı, çift doğaya sahip olmalarıdır. Bu özelliğinden dolayı ona güveniniz kaybolmasın.Onun doğası böyle.Çok pratik ve hafızaları güçlüdür.İlgi alanları oldukça fazladır.

TÜYO !
Onu asla yalnız bırakmayın,İkizler kadını mutlaka kalabalık içinde olmalıdır,yoksa sizi mutsuz eder.







YENGEÇ:

Empati özelliği oldukça yüksek olan Yengeç kadını aynı zamanda evine,ailesine ve sadakate fazlasıyla da düşkündür .Güler yüzlü,sevecen,uyumlu bir yapısı vardır.Duygularını çok yoğun yaşarlar ve duygularıyla karar verirler.En güzel anneler Yengeç burcundan çıkar.


TÜYO ! 

Onlar çok hassastır,Uzun cümleler kurmanıza gerek yoktur,onlar küçük bir yüz ifadesinden ne söylemek istediğinizi anlarlar.




ASLAN:

Nerede olurlarsa olsunlar dikkat çekerler.Onlar  "Güneşin kadınlarıdır"
Hevesleri hiç tükenmez,sürekli pohpohlanmak isterler.Sevdikleri için bir çok şeyden vazgeçebilirler.Paylaşmak ve yardımlaşmak onlar için ilk sırada gelir.Çok fedakar Annelerdir.

TÜYO !
Son kararları mutlaka ona bırakın.Asla onun fikirlerini alaycı bir şekilde ele almayın.




BAŞAK:

Seçici ve detaycı kadınlardır. Merkür'ün bu mükemmeliyetçi ve zeki kadınları fazlasıyla titiz,yüksek görev aşkı olan,en iyisine ulaşmak arzuları yüksek ve güvenilir kadınlardır.Onlara gözü kapalı güvenebilirsiniz.Mükemmel Annelerdir.Çalışma hayatında ise,hiç bir görevi yarıda bırakmaz.

TÜYO !
Fazla detaycı olduklarından dolayı onlara asla yalan söylemeyin.Kişisel temizliğinize önem verin.



TERAZİ:

Venüs gezegeninin güzel kadınıdır Terazi kadını..Güzel ve estetik olan her şeye aşık olabilir.Zarif,naif,dengeli,uyumlu,arkadaş canlısı.Üstün iletişim yetenekleri vardır.Bakış açıları net ve kalitelidir.Işıl ışıl parlayan bir enerjileri vardır.İnsanları kendilerine çekmeyi çok iyi bilirler.

TÜYO !

Onunla tartışmayın.Hele kavgaya asla girmeyin.Onu anında kendinizden uzaklaştırırsınız.





AKREP:

Kendilerine güvenleri oldukça fazladır.Üstesinden gelemeyecekleri hiç bir iş yoktur onlar için.Hayal dünyaları hep hareket halindedir.Şüpheci davranışlar sergileyebilir.İlişkiler söz konusu olduğunda, dostluk, sevgi  veya aşk adına karmaşık duygular yaşayabilirler..Sabit burçlar içindedir Akrep.

TÜYO !
Bir kez güvenlerini kazanmanız yeter,ömür boyu size sadık kalırlar.Tek sorunları güvendir.





YAY:

Yay kadını,son derece sevgi dolu,neşeli bir yapıya sahiptir.Onunla asla sıkılmazsınız.Zor sever,ancak sevdiği zaman sonuna kadar sever.Pratik,eğlenceli,hazır cevap,samimi ve açık sözlü bir kadındır.Bağımsızdırlar ve buna engel koyduğunuzda anında sizden uzaklaşacaklardır.

TÜYO !
Monotonluktan nefret eder.Önemli detayları asla gözden kaçırmayın.Özgürlüklerini kısıtlamayın.







OĞLAK:

Başarı onların anahtar kelimesidir.Satürn'ün yönettiği bu kadın uzaktan çok soğuk gözükebilir,ancak son derece mütevazı ve alçak gönüllü kadınlardır.Zorlu ve sıkı çalışan kadınlardır.Eğlenmeyi çok severler.İnsanlardan bekledikleri en önemli şey, saygıdır.

TÜYO !
Kendilerine güvenleri sonsuzdur ancak yinede duygusal ve finansal olarak bir erkeğe güvenmek ister.



KOVA:

Zodyağın dahi kadını.Ayaklı bir kütüphane gibidir.Her bulduğu yazıyı okur.Sıradan insanlardan hiç hoşlanmazlar.Onların kalbine girmek isterseniz kesinlikle sıra dışı olmanız gerekir.Dürüst, konuşkan, macera sever olurlar.Nasihat dinlemekten çok öğüt vermeyi tercih ederler.Onun savunduğu fikirleri asla reddetmeyin.

TÜYO !
Gizeminizi koruyun.Çabuk sıkılır,bu nedenle çok farklı konularla onun karşısına geçip sohbet edin..




BALIK:

Asla geçmişte yaşamaz ve yaşamanıza da müsaade etmez..Dikkat çekmek için hiç bir şey yapmazlar. Zodyağın en çekici kadınlarıdır Balıklar.Duygusal,anlayışlı,sevecen,tutkulu ve derin yapıları vardır.Fazlasıyla yardım severdir.Hayır kuruluşlarının çoğu Balık insanlarıyla doludur.Ayrıca sanatsal tarafları oldukça ağır basar.En büyük zaafları lüksdür.

TÜYO !
Sezgileri çok güçlü olduğundan dolayı ona asla yalan yanlış bir konu anlatmayın.Zira anında bunu hissedecektir.




29 Mart 2015 Pazar

4 NİSAN 2015 KANLI AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK.





KOÇ:  4 Nisan'da Ay, 7. evinizde tutulacak. Evlilik, ilişkiler, iş ortakları..Tutulma döneminde bilinç altınız harekete geçebilir ve bununla beraber baskılar ve dayatmalar artabilir.

BOĞA:. Sağlıkla ilgili konular, odak noktanız olabilir. Konuların üzerine gidebilir ve irdeleme isteğiniz artabilir.Bu sizi olumlu yada olumsuz sonuçlara götürebilir.Yüzleşme yaşayabilirsiniz. 

İKİZLER:Tutulmanın şanslı burçlarından biri sizsiniz. Aşk hayatınızda meydana gelecek değişiklikler sizi heyecanlandırabilir. Bazı hukuki sorunlar gündeme gelebilir.Sizi zorlayan bir davanız varsa,bu olay sizin lehinize sonuçlanabilir.

YENGEÇ: İşiniz yüzünden ikamet değişikliği yaşamanıza sebep olabilir.Evde vakit geçirme isteği artabilir.Bilinç altınız geçmişi ve çocuklukla ilgili  anıları ortaya çıkarabilir.

ASLAN: Eğitim ile ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir.Bilinç altınız inanç sisteminizi gözden geçirmenizi isteyebilir.Aile içinde bazı duygusal olaylar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Maddi anlamda bazı ihtiyaçlarınız artabilir.Alım satımlar gündeme gelebilir.Sevmediğiniz insanlar tarafından eleştiriye maruz kalabilirsiniz.Bu durumda kendinizi acımasızca eleştirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Bazı zorunlu değişimler yaşayabilirsiniz,ancak bu tutulmadan en berrak zihinle çıkacak olan kişiler siz Teraziler olacaksınız.Duygusal baskılar artabilir korkmayın bu geçici bir durum olacaktır.

AKREP: Mümkün olduğunca kontrolü elinizde tutmaya çalışın.Zira kontrolünüz dışında gelişecek olaylar var.Gizli ilişkilerinizin ortaya çıkabilir.Bazı psikolojik sorunlar ortaya çıkabilir.Özellikle bu hafta beslenmenize dikkat edin.

YAY: Yalnızlıktan kurtulma ihtiyacınız yoğunlaşabilir.Çocukları olan Yaylar da eğitim ile ilgili bazı sorunları ön plana çıkabilir.Beklediğiniz bir destek varsa onu bu hafta bulamayabilirsiniz.Kariyerinizle ilgili bir yükseliş yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Bu tutulma kariyerinizi ve ailenizi olumlu bir şekilde etkileyecektir.Uzun iş seyahatleri gündeme gelebilir.Sosyal ilişkilerinizde büyük bir artış yaşayabilirsiniz.Hayatınızda büyük bir sıçrama yaşanabilir yeter ki biraz çevrenize dikkatli bakın.

KOVA: İkamet ettiğiniz yer ile yada yasal bir sorununuz var ise bunlar gündeme gelebilir.Bazı şartlarınızda küçük değişimler yaşayabilirsiniz.Yaşamınızı hareketlendirecek yeni insanlarla tanışabilir ve tanışmadan oldukça karlı  çıkabilirsiniz.

BALIK: Bu tutulma siz Balıkları oldukça etkileyecek.Kendinizi her şeyden soyutlayabilirsiniz. Metafizik boyutuna geçebilirsiniz.İç sesinize her fırsatta kulak vermenizi tavsiye ederim,çünkü iç sesiniz her an uyanık olacak ve sizi doğru yönde yönlendirecektir.








30 MART -5 NİSAN 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI..










HAFTALIK GENEL BURÇ YORUMLARI.


BU HAFTA KİŞİSEL GEZEGENLERİN  BURÇ DEĞİŞİMLERİ VE TERAZİ BURCUNDA YAŞANACAK AY TUTULMASI HAFTANIN EN ÖNEMLİ GÖKYÜZÜ OLAYLARIDIR.31 MARTTA GEZEGENİMİZ MERKÜR BALIK BURCUNDAN ÇIKACAK VE 15-NİSANA KADAR KOÇ BURCUNA İLERLEYECEKTİR.BU NEDENLE TÜM BURÇLARDA SABIRSIZ VE GİRİŞİMCİ DÜŞÜNCELER VE TAVIRLAR ORTAYA  ÇIKARABİLİR..DÜŞÜNCELERİMİZİ HEMEN HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇOK ACELECİ DAVRANABİLİRİZ.YENİ VE ÖNCÜ FİKİRLER YARATABİLİRİZ.DEĞİŞİMLER AÇISINDAN MERKÜR'ÜN  KOÇ BURCUNDA İLERLEMESİ TÜM BURÇLAR İÇİN OLDUKÇA YARARLI OLACAKTIR.ÖZELLİKLE ATEŞ GRUBU BURÇLAR (KOÇ,ASLAN,YAY) İÇİN ÇOK DAHA VERİMLİ OLACAKTIR.ENERJİ GEZEGENİMİZ.ENERJİ GEZEGENİMİZ MARS 31 MARTTA BOĞA BURCUNA GEÇECEK.MARS BOĞA BURCUNDA BULUNMAYI SEVMEZ.BU SEBEPLE ENERJİMİZDE BİR DÜŞÜKLÜK YAŞAYABİLİR,EYLEME GEÇMEKTE ZORLANABİLİR VE AĞIRLAŞABİLİRİZ. MARS BOĞA BURCUNDA İKEN PARAYLA BİRAZ,DAHA İLGİLİ OLABİLİR VE YATIRIM YAPMA İSTEĞİMİZ ARTABİLİR.MARS BOĞA BURCUNDA İKEN TOPRAK GRUPLARININ ( BOĞA ,BAŞAK ,OĞLAK ) ENERJİ MOTİVASYONLARINI ARTTIRACAKTIR.SABİT GRUPLARININ DA 12-MAYISA KADAR BİRAZ TEMKİNLİ OLMASI GEREKECEKTİR. ( BOĞA,ASLAN,AKREP,KOVA )...

HAFTANIN BİR DİĞER ÖNEMLİ OLAYI DA 4-NİSAN ÖĞLEDEN SONRA 15:05 DE TERAZİ BURCUNDA YAŞANILACAK OLAN TAM  AY TUTULMASIDIR.ÖZELLİKLE ÖNCÜ BURÇLARIMIZI ( KOÇ,TERAZİ,YENGEÇ,OĞLAK ) BU TUTULMADAN DİĞER BURÇLARA NAZARAN BİRAZ DAHA FAZLA ETKİLENECEKTİR..AY TUTULMASININ TERAZİ BURCUNDA GERÇEKLEŞMESİ İLİŞKİLER,ORTAKLIKLAR,HAK VE HUKUK,ADALET,ESTETİK,İŞ BİRLİKLERİ KONULARINDA DAHA VURGULAYICI VE ÖN PLANDA OLABİLİR.DUYGUSAL AÇIDAN BİRAZ DAHA HASSAS OLABİLECEĞİMİZ BİR HAFTA AY DOLUNAY PAZIN DA VE TUTULMA ENERJİLERİNİN ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN ÖZELLİKLE RUHSAL DENGEMİZİ KORUMALI VE İLİŞKİLERİMİZDE BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ,TEMKİNLİ OLMALIYIZ.ZİRA ANİ BİTİŞLER YAŞAYABİLİRİZ.

MUTLU BİR HAFTA GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE.