22 Mayıs 2014 Perşembe

26-MAYIS 2014 BURÇLARIN HAFTALIK YORUMU...




                                                 


KOÇ:Bu hafta kendini yalnız ve terk edilmiş hissedebilirsin.Ayrılık yaşamış olan Koçlar bu hissi daha bir şiddetli hissedebilirler.Önünüzde çok mutlu günler var ancak sizin gözleriniz siyahtan başka bir renk görmediğinden dolayı bu mutluluğu göremiyorsunuz.


BOĞA:Bu hafta mutluluk etrafınızı sarmış olacak.Beraberliği henüz yeni başlamış olan Boğaları oldukça mutlu ve hareketli bir hafta bekliyor olacak.Her koşulda kalbinizde kelebekler uçuşuyor olacak.Bu hafta gerginlik sizin yanınızdan dahi geçmeyecek.


İKİZLER:Bu hafta kendinizi yorgun ve tükenmiş hissedebilirsiniz.Sosyal ortamlardan biraz uzak durmanızda fayda olacaktır.Sizden vazgeçmesinden korktuğunuz  kişi sizi olumlu yönde şaşırtabilir.
Hafta sonuna doğru Para-Aşk ikilisinde ne kadar sağlam bir yerde durduğunuzu görebilirsiniz.


YENGEÇ:Bu hafta yeni bir başlangıç dönemine adım atıyorsunuz.Kendinizi bu yeni ve duygulu döneme kaptırmadan önce iyi ve mantıklı düşünmeniz faydalı olacaktır.Hafta ortasına doğru sizi kazançlı günler bekliyor olacak.Yaptığınız hesapların ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz.



ASLAN:Bu hafta uzun zamandır üzerinde çalıştığınız planınızı hayata geçirebilirsiniz.Oldukça olumlu bir dönemdesiniz.İlk 10-gün içerisinde doğan  Aslanlar doğru kişiye rastlayabilir ve evlilik yolunda ilerleyebilirler.Duygularınızda beklediğiniz karşılığı bulacaksınız.Hafta sonuna doğru mali sıkıntıya düşebilirsiniz,dikkatli harcama yapmanızda yarar var.


BAŞAK:Bu hafta kendinizi garantiye alma isteğiniz artabilir.Finansal konularda iyileştirici yeniliklere ihtiyacınız olduğunu hatırlayacak,süregelen düzeni yıkıp yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz.Hızlı hareket etmenizde fayda var.Hafta içinde midenize dikkat etmelisiniz.


TERAZİ:Bu hafta sizi güzel ve şaşırtıcı haberler bekliyor olacak.Alacağınız bu haberlerle havalara uçacaksınız. Bazı kişilerin kötü planlarıyla karşılaşabilirsiniz,bu sebeple olup biteni iyi takip etmenizde fayda olacaktır.İç sesinizi dinlemenizi tavsiye ederim,o sizi doğru kişilere götürecektir.



AKREP:Bu hafta stres ve şiddetli ağrılar bünyenizi sarsabilir.Hafta sonunda rutin işlerinize dönmüş olacak ve partnerinizi tekrar sevgiyle kucaklamış olacaksınız.Onu anladığınızı ve empati kurduğunuzu hissettirmeniz ilişkinizi pekiştirecektir.Çözümü kafa kafaya vererek aşabilirsiniz.Yeter ki siz buna müsaade edin.



YAY:Bu hafta duygusal derinliklere dalabilirsiniz.Partnerinizin davranışındaki olumlu değişim sizi etkileyecek ve şaşırtacaktır.Beklenmeyen gelişmeler yaşayabilirsiniz.Hafta sonuna doğru tanışacağınız yeni kişiler sizi istediğiniz ve beklediğiniz finansal konularda destek olacaklardır.Onları görmezden gelmeyin.


OĞLAK:Özlem bu hafta boyunca kuvvetli bir yangı olarak kalbinizi ısıtacak.Partnerinizle aranızdaki mesafeyi kapatacak ve bunun mutluluğunu hafta boyunca yaşayacaksınız.Aceleci davranmazsanız bu mutluluk gecikebilir.Elinizi çabuk tutun.Harcamalarınıza dikkat edin ve pahalı hediyelerden uzak durun.Bu hafta baş bölgenizi dikkate almalısınız.


KOVA:Bu hafta yardıma ihtiyacınız olabilir.Daha önce yardım ettiğiniz bir dostunuzun karşılığını göreceksiniz.Hastalıkların iyileştiği,ilişkinin dengeye oturduğu bir dönemdesiniz.Hafta sonuna doğru düşlerinizi gerçekleştirme cesaretini bulacak ve son derece mutlu haftayı kapatacaksınız.


BALIK:Bu hafta güzel haberlerle birlikte,zorlukları nasıl aştığınızı bir kez daha fark edeceksiniz.Değişim yolundasınız,.Yaşam biçiminizi ve stilinizi değiştirebileceğiniz bir dönemdesiniz.İstediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.Çok müsait bir hafta sizin için.Partnerinizden bir süre uzak kalma isteği duyabilirsiniz.




12 Mayıs 2014 Pazartesi

14-MAYIS 2014 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI.






KOÇ: Bu hafta kendinizi duygusal olarak daha rahat hissetmenizi sağlayacak ortamlara 


girebilirsiniz.

BOĞA: Bu hafta,bazı alanlardaki girişimler netlik kazanabilir. Maddi gelirleriniz ile ilgili bazı 


noktalar aydınlanabilir.

İKİZLER: Bu hafta yaratıcı fikirleriniz ve yetenekleriniz sayesinde, eski bazı problemlere 


çözüm bulmakta zorlanmayacaksınız.

YENGEÇ: Önümüzdeki 10 gün içinde bazı gizli kalmış olaylar ile yüzleşmeniz 


gerekebilir.Hazırlıklı olmanızda fayda var.








ASLAN:Bu hafta hayatınız ile ilgili bazı net kararlar alabilmek, psikolojik olarak sizi 


rahatlatacaktır...

BAŞAK: Çarşamba günü 3. evinizde gerçekleşecek Dolunay sayesinde kardeşleriniz, 


komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili bazı konularda netlik kazanmanız mümkün...


TERAZİ: Çarşamba günü 2. evinizde gerçekleşecek Dolunay 


sayesinde maddi gelirlerinizle 

ilgili olarak bazı durumları daha net görebilecek ve buna 

göre 

sorunlarınıza pratik çözümler 

bulabileceksiniz.

AKREP:Çarşamba günü burcunuzda gerçekleşecek Dolunay 

sayesinde sağlık konularında ve 

ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanında bazı noktaları daha 

net ele alabilmeniz mümkün 

olacaktır.

YAY: Çarşamba günü 12. evinizde gerçekleşecek 


Dolunay sayesinde önümüzdeki 10 günlük 

dönemde kendinizi karamsar hissetmeniz mümkün.

OĞLAK:Çarşamba günü 11. evinizde gerçekleşecek Dolunay 


dan dolayı 10 günlük bir 

dönem içinde fazla eğlenceye kapılmaktan uzak durmanızda 

fayda var.

önündeki duruşunuz ile ilgili olarak bazı konular önünüzde 

netleşebilir

BALIK: Bu hafta bazı eksiklerinizin net olarak farkına 

varabileceğiniz bir döneme giriş 

yapmış 

durumdasınız.Fazla detaycı olmamanız da fayda var.


8 Mayıs 2014 Perşembe

9 MAYIS 2014 CUMA.




Ay gün boyu Başak burcunda ilerleyecek.Zekamız ve algılarımız gün boyu açık olacak.Bir toprak burcu olan Başak,toprakla uğraşmaktan çok büyük bir keyif alacaktır.Bugün kendimizi biraz yalnız ve yorgun hissedebiliriz. Detaylar fazlasıyla bizi heyecanlandıracaktır; düzen ve titizlik, bunun yanında bol eleştiri etrafımızdakileri rahatsız edecek boyuta bile gelebilir, dikkat.Ay ve Neptün karşıtlığı ile güne giriyoruz.Bu karşıtlığın kafa karıştırıcı bir etkisi olduğundan dolayı cesaretimiz kırılabilir,negatif düşüncelerle boğuşabilir,suçluluk ve aşağılık duygusu hissi verebilir.Bunun yanısıra alerjik reaksiyonlarda diğer negatif yönü olabilir.Alkol alımına dikkat.